Χανιά κατά Super League, Πλατανιά και παικτών

Gazzetta team
Χανιά κατά Super League, Πλατανιά και παικτών

bet365

Ανακοίνωση του ΑΟ Χανιά κατά Superleague, Πλατανιά και παικτών που έχουν προχωρήσει σε προσφυγές

Στην αντεπίθεση περνά ο ΑΟ Χανιά, για τα όσα συνέβησαν με τον ορισμό της έδρας της αναμέτρησης κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι Χανιώτες, τα βάζουν τόσο με την Super League όσο και με τον Πλατανιά και τον πρόεδρο του, κύριο Μαθιουλάκη, για ψευδείς και ανακριβείς δηλώσεις, ενώ τα... χώνουν και σε παίκτες που έχουν προχωρήσει σε προσφυγές εις βάρος της ομάδας.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα με επιστροφή, αν ο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ παρ’ ότι πάρα πολλές φορές έχει προκληθεί και έχει αδικηθεί, σεβόμενη τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και τους φορείς του ποδοσφαίρου έχει την φιλοσοφία ότι η σιωπή είναι χρυσός. Τώρα όμως με όλα αυτά που διαδραματίζονται εις βάρος της ΠΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τοποθετηθεί και να καταγγείλει επώνυμα όλους αυτούς που προσπαθούν με δόλιους τρόπους να την βλάψουν.

Ενημερώνοντας προκαταβολικά οτι κανείς δεν έχει την δύναμη και το σθένος με τις παρασκηνιακές κινήσεις να βλάψει τον ιστορικό σύλλογο ΑΟ ΧΑΝΙΑ διότι η ομάδα αυτή έχει ποδοσφαιρικό μέταλλο και αντλεί τη δύναμη της από το μεγάλο όνομα που έχει, τη διαδρομή και τη βαριά φανέλα της, καταγγείλει λοιπόν μέσα από αυτή την ανακοίνωση.

Την SUPER LEAGUE

Τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ κον ΜΑΘΙΟΥΛΑΚΗ καθώς και την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛ/ΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

1. Την Super League για την αναίτια, καταχρηστική, παράνομη και εκβιαστική στάση της όλο τον χρόνο. Έχοντας μια εχθρική αντιμετώπιση ως προς τον ορισμό του γηπέδου των Περιβολίων για τους αγώνες του ΑΟ ΧΑΝΙΑ και ειδικότερα στο τελευταίο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αρνήθηκε παρανόμως και με το “έτσι θέλω” να δώσει άδεια ορισμού του γηπέδου, σε συνεννόηση φυσικά με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ κο Μαθιουλάκη.
Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό σε όλους η φυσική έδρα του ΑΟ ΧΑΝΙΑ είναι το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ιδιοκτησίας του Δήμου Χανίων. Υπάρχει ανάλογο παραχωρητήριο για την περίοδο 2016 – 17 που έχει η ΠΑΕ στα χέρια της και που το αποδεικνύει αυτό. Όσον αφορά δε, τα διαδικαστικά (άδειες αγώνων, οικονομικές υποχρεώσεις) η ΠΑΕ είναι υπόλογη στον Δήμο Χανίων. Το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και για την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ με μια διαφορά όμως, οτι έχει προτεραιότητα όσον αφορά τους ορισμούς αγώνων λόγω Α΄Εθνικής. Άρα λοιπόν, όταν υπάρχουν οι ανάλογες προϋποθέσεις η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ πρέπει να αγωνίζεται στο Γήπεδο των Περιβολίων, εκτός εάν το γήπεδο Περιβολίων έχει αλλάξει ιδιοκτήτη και δεν το γνωρίζουμε, οπότε θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας και να κάνουμε νέες συμφωνίες και διακανονισμούς με τον νέο ιδιοκτήτη του Γηπέδου.

Στις 20/4/2017 η Super League με την συγκατάθεση του μεγάλου αφεντικού της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ δεν έδωσε άδεια έγκρισης του αγώνα στο Γήπεδο Περιβολίων παρ’ ότι ο Δήμος Χανίων είχε στείλει και το σχετικό παραχωρητήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα. Για αυτούς τους λόγους η ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά εναντίον της Super League και προς κάθε αρμόδιο όργανο. Ήδη έχει σταλεί εξώδικος καταγγελία στη Liga για να διευκρινήσουμε τι κρύβεται πίσω από την παράνομη άρνηση της Super League που βλάπτει τα συμφέροντα της ΠΑΕ (αγωνιστικά και οικονομικά).

2. Την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ διότι μας εξέπληξε και μας εντυπωσίασε η ενημερωτική ανακοίνωση της στις 20/4/2017 που συνέπεσε με την ίδια ακριβώς ημερομηνία που η Super League αρνήθηκε να εγκρίνει την χρήση του γηπέδου Περιβολίων για τον αγώνα ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Έπεσαν τελικά οι μάσκες. Το συμπαθέστατο σε εμάς σωματείο ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ έδωσε ενημερωτική ανακοίνωση οικονομικής λειτουργίας και συμφωνιών για το γήπεδο ΜΑΛΕΜΕ και Περιβολίων. Η ανακοίνωση, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα είναι πάρα πολύ γραφική. “Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται” όπως λεει και ο σοφός λαός. Ο εμπνευστής της συγκεκριμένης ανακοίνωσης πρόεδρος της ΠΑΕ κος Μαθιουλάκης πρέπει να γνωρίζει οτι είναι Πρόεδρος σε ένα σωματείο που οι προκάτοχοι του το τίμησαν επάξια. Πρέπει πρώτα να θητεύσει σε ειδικό σχολείο να αποκτήσει ποδοσφαιρική αγωγή και γνώσεις ποδοσφαιρικές και μετά να μιλάει γιατί έτσι εκτίθεται ο ίδιος αλλά εκθέτει και το σωματείο που διοικεί. Του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς του προς τους παράγοντες της ΑΟ ΧΑΝΙΑ και τον συμβουλεύουμε να ασχοληθεί καλύτερα με τα οικονομικά του συλλόγου του. Επίσης, τον καταγγέλλουμε ότι παρενέβη παράνομα στην Super League σχετικά με τον ορισμό του γηπέδου Περιβολίων για το αγώνα της 27ης αγωνιστικής, με απώτερο σκοπό να εισπράξει χρήματα στο Γήπεδο Μάλεμε (εκεί που τελικά ορίστηκε το παιχνίδι).

Ο κος Μαθιουλάκης έδωσε τη δημοσιότητα οικονομικά στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Προκαλούμε την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ (ιδιοκτήτρια του Γηπέδου Μάλεμε) να δημοσιεύσει βάσει ποιας συμφωνίας, με ποιους έκανε αυτή τη συμφωνία και ποιο είναι το τίμημα της χρήσεως του Γηπέδου Μάλεμε για τους Αγώνες του ΑΟ ΧΑΝΙΑ. Επίσης, πόσα χρήματα έχει εισπράξει μέχρι τώρα για τους αγώνες της ομάδας που έχουν γίνει στο εν λόγω γήπεδο.

Όσον αφορά τώρα το γήπεδο Περιβολίων, δεν έχουμε καταλάβει καλά, ο κος Μαθιουλάκης είναι οικονομικός Διευθυντής του Δήμου Χανίων; Απ όσον γνωρίζουμε αρμόδιος φορέας για το Γήπεδο είναι ο Δήμος Χανίων και η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ οφείλει στον Δήμο Χανίων 60.000 ευρώ για την χρήση του Γηπέδου Περιβολίων και έχει καταθέσει ανάλογη εγγυητική 7.000 ευρώ για την φετινή χρήση του. Μπορεί ο κος Μαθιουλάκης να μας γνωστοποιήσει πόσα χρήματα οφείλει η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στον Δήμο Χανίων για την χρήση του Γηπέδου Περιβολίων;

Τελειώνοντας σε ότι αφορά στον κο Μαθιουλάκη, τον ευχαριστούμε για την φιλοξενία του στο γήπεδο Μάλεμε και όσο θα είμαστε Διοίκηση στη ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να περάσουμε ούτε έξω από το συγκεκριμένο Γήπεδο.

3. Δικηγόροι – Ποδοσφαιριστές Όσον αφορά στο κομμάτι αυτό έχουμε να πούμε τούτο: οι καιροί είναι δύσκολοι και ως εκ τούτου για να υπάρχουν δικηγόροι και ποδοσφαιριστές θα πρέπει να υπάρχουν και ομάδες.

Κλείνοντας, ενημερώνουμε οτι η ΠΑΕ ήρθε σε επαφή με τον Αντιδήμαρχο Χανίων κο Βλαζάκη Νικόλαο ο οποίος είναι γνώστης των αθλητικών δρώμενων της πόλης και βρέθηκε λύση στο θέμα του Γηπέδου Περιβολίων κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις εκ μέρους της ΠΑΕ, έτσι δεν συντρέχει λόγος να παραδώσουμε τα Δελτία και τη Σφραγίδα του Συλλόγου στον Δήμο.

Εκ της Διοίκησης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα