Λυών – Μπεσίκτας 2-1

Gazzetta team
Λυών – Μπεσίκτας 2-1

bet365

Σε ένα ματς που άργησε μισή ώρα να ξεκινήσει εξαιτίας επεισοδίων, οι Γάλλοι το γύρισαν στο φινάλε σε 2-1 σε ένα λεπτό, με τη βοήθεια και του πορτιέρο της Μπεσίκτας.

Το παιχνίδι ίσως και να μην έπρεπε να γίνει. Προηγήθηκαν επεισόδια εκτός γηπέδου και συνεχίστηκαν εντός, με συνέπεια εκατοντάδες οπαδοί να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο και το ματς να ξεκινήσει με ημίωρη καθυστέρηση. Με το που άρχισε όμως κερδισμένοι της αναστάτωσης αρχικά φάνηκαν να βγαίνουν οι Τούρκοι. Ωστόσο, ο αγώνας είχε τρελό φινάλε, με την Λυών να τον γυρίζει σε ένα λεπτό, έχοντας την αμέριστη συνεισφορά του αντίπαλου τερματοφύλακα, ο οποίος χάρισε το 2-1 στους γηπεδούχους.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η Μπεσίκτας άνοιξε το σκορ στο 15’, μετά από κομπίνα σε φάουλ και διαγώνιο σουτ του Μπάμπελ. Η Λυών αντέδρασε. Πιο κοντά στην ισοφάριση έφτασε με τον Φεκίρ να έχει δύο δοκάρια (19’, 45’) και το Βαλμπουενά (64’) να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Γενικότερα στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά και βρήκαν τα δύο γκολ στο 83’ με πλασέ του Τολισό και στο 84’ όταν ο Χάτσινσον γύρισε την μπάλα στον Φάμπι και εκείνος δεν κατάλαβε κανείς τι ήθελε να κάνει. Το αποτέλεσμα ήταν πάντως να χαρίσει το γκολ στον Μορέλ και να βάλει την ομάδα του σε θέση κυνηγού για τη ρεβάνς στην Πόλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα