Τούχελ: «Δεν μας ρώτησε κανείς, δεν νοιάστηκε κανείς για εμάς» (vid)

Τούχελ: «Δεν μας ρώτησε κανείς, δεν νοιάστηκε κανείς για εμάς» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τούχελ: «Δεν μας ρώτησε κανείς, δεν νοιάστηκε κανείς για εμάς» (vid)

bet365

Θέμα αδιαφορίας της UEFA για την κατάσταση των μελών της Μπορούσια Ντόρτμουντ έθιξε ο Τόμας Τούχελ, τονίζοντας πως οι Βεστφαλοί αισθάνθηκαν τόσο αβοήθητοι από την Ομοσπονδία, σαν να... είχε πέσει απλά ένα κουτάκι μπύρας στο πούλμαν τους.

Ο κόουτς της Ντόρτμουντ, κατέθεσε τη δική του άποψη για τον... εξαναγκασμό της ομάδας του να παίξει το ματς με τη Μονακό μια μέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση με τις τρεις εκρήξεις που είχαν στόχο το πούλμαν του συλλόγου και ανέφερε:

«Δεν μας ρώτησε κανείς για το παιχνίδι... Μας το ανακοίνωσαν με ένα μήνυμα. Η UEFA από την Ελβετία απλά το αποφάσισε και το ανακοίνωσε. Αισθανθήκαμε ότι δεν μας υπολόγισε κανείς. Ότι αδιαφορούσαν για εμάς. Αυτό που συνέβη με την διεξαγωγή του παιχνιδιού μας έκανε να αισθανθούμε ότι αναγκαστικά, ό,τι κι αν συμβαίνει, πρέπει εμείς να είμαστε σε θέση να παίξουμε χωρίς να μας ενδιαφέρει τίποτα.

Προσπάθησα να πω στους ποδοσφαιριστές μου να δουν πολύ σοβαρά το ματς, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο. Λίγα λεπτά μετά την επίθεση, το μοναδικό που μας ρωτούσαν όλοι και τους ενδιέφερε ήταν αν θα γίνει το ματς. Λες και απλά μας είχαν πετάξει ένα κουτάκι μπύρας στο πούλμαν και δεν έγινε τίποτα. Υπάρχει ένα γενικότερο αίσθημα αδιαφορίας. Σαν να είμαστε αβοήθητοι...»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα