ΟΦΗ - Αγροτικός Αστέρας 4-0 (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
ΟΦΗ - Αγροτικός Αστέρας 4-0 (pics & vid)

bet365

Ο ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός και έκανε... πλάκα στον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδό του με 4-0 σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε λήξει ακόμα και 6-0.
Επίδειξη δύναμης από τον ΟΦΗ στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Αγρ. Αστέρα με το ευρύ 4-0 που θα μπορούσε να είχε πάρει και πιο μεγάλες διαστάσεις. Μάλιστα η... ομοβροντία των γκολ άρχισε από πολύ νωρίς. Μόλις στο 3' ο Μάνος έβγαλε εξαιρετικά την μπάλα στον Πάγκαλο που με διαγώνιο πλασέ βρήκε δίχτυα. Αμέσως μετά το 1-0 ο Πάγκαλος αφιέρωσε το τέρμα του στον μεγάλο άτυχο λόγω τραυματισμού, Μάνο Φαζό.
Ο ΟΦΗ που νωρίτερα είχε ζητήσει πέναλτι έδειχνε ασταμάτητος!!! Στο 17' ο Μιλοσάβλιεβ έβγαλε την κάθετη στον Μάνο που με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 19' ήρθε το 3-0. Ο Χαντί έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Μητρόπουλος έκανε το βολ πλανέ με τον Γουναρίδη να αποκρούει και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης (σ.σ. Μητρόπουλος) σκόραρε. Στην συνέχεια οι Κρητικοί είχαν και άλλες φάσεις. Στο 42' ήρθε το 4-0 ξανά από τον Πάγκαλο.
Ο Μιλοσάβλιεβ έκανε το πλασέ προλαβαίνοντας τον Γουναρίδη με τον Πάγκαλο να κάνει το 4-0! Στο β' μέρος ο Αγρ. Αστέρας είχε και άλλο πρόβλημα καθώς σε κάποια φάση βρέθηκε να παίζει με 10 επειδή είχε χτυπήσει ο Αργυρίου και δεν είχε άλλες αλλαγές η ομάδα του. Εν τέλει παρά τις ευκαιρίες του ΟΦΗ το σκορ έμεινε στο 4-0.
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης, Χαντί (83′ Βρεττός), Νάστος, Μητρόπουλος (62′ Χίσι), Πάγκαλος, Μιλοσάβλιεβ (68′ Μπουρσέλης) και Μάνος.
Αγροτικός Αστέρας (Καραμπετάκης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης (63′ Γκέκας), Κουκόλης, Τάι (46′ Μέρντοβιτς), Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος και Φίλιπε.
Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών)
Βοηθοί: Παννίκος (Πειραιά), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)
Κίτρινες: Μάνος – Αργυρίου, Κουκόλης
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα