Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 1-0

bet365

Οι Ροχιμπλάνκος νίκησαν την Σοσιεδάδ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το 1-0, βρέθηκαν 3οι στο +3 και πάνε για το ντέρμπι της Μαδρίτης. Διπλό στην Μπέτις η Βιγιαρεάλ.

Το πάλεψε όσο το πάλεψε η Σοσιεδάδ, που για μεγάλο διάστημα της σεζόν βρέθηκε στην τετράδα. Ωστόσο, έχει ξεφουσκώσει για τα καλά, καθώς στο «Βιθέντε Καλδερόν» γνώρισε την ήττα (1-0) και ξέμεινε με μία νίκη σε έξι αγωνιστικές να δίνει πλέον τη μάχη της για το Europa League. Η Ατλέτικο ήταν αρκετά καλύτερη και την αδικεί το χαμηλό σκορ.

Οι Ροχιμπλάνκος έχασαν πολλές και καθαρές ευκαιρίες (έβγαζε τα πάντα ο Ρούγι), με σημαντικότερη το δοκάρι και στη συνέχεια το άχαστο του Τόρες (35') σε μία φάση που ξεκίνησε με υπέροχο τακουνάκι του Γκριεζμάν. Το γκολ βέβαια είχε έρθει νωρίτερα (28'), με τον Φιλίπε Λουίς να παίζει το 1-2 με τον Τόρες και να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς, ενώ δεν το είχε κάνει για περισσότερο από ένα χρόνο στο πρωτάθλημα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη (21+).

Ετσι η Ατλέτικο βρέθηκε στους 61 βαθμούς και στην 3η θέση στο +3 από την Σεβίλλη, κοιτάζοντας προς το ντέρμπι της Μαδρίτης το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα της Ρεάλ, αλλά και τον πρώτο προημιτελικό με την Λέστερ που ακολουθεί.


Σούπερ διπλό η Βιγιαρεάλ
Το γκολ του Αντριαν Λόπεθ (47') χάρισε στην Βιγιαρεάλ τη νίκη στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Το 0-1 επί της Μπέτις την κράτησε στην 5η θέση, ενώ είχε και δοκάρι με τον Μπακαμπού. Η Μπέτις έμεινε στο +9 από τον υποβιβασμό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα