Από Μπαρτσελόνα... Εσκαλερόνα ο Λούις Ενρίκε

Από Μπαρτσελόνα... Εσκαλερόνα ο Λούις Ενρίκε

Gazzetta team
Από Μπαρτσελόνα... Εσκαλερόνα ο Λούις Ενρίκε

bet365

Ο Λούις Ενρίκε αποκάλυψε τον επόμενο το σταθμό της καριέρας του και αυτός δεν είναι άλλος από την παραλία της Εσκαλερόνα.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη, αν καταλογιστεί σκοράρει το πρώτο γκολ ο Μέσι (21+).

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Λούις Ενρίκε θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν, αναξερτήτως του τι θα καταφέρει μέχρι τότε. Παρόλα αυτά ο επόμενος σταθμός του μόνο ποδοσφαρικός δε θα είναι, καθώς όπως αποκάλυψε θα απέχει για λίγο καιρό, προκειμένου να ξεκουραστεί.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στο ESPN: «Την επόμενη χρονιά επιθυμώ να ξεκουραστώ, αλλά τώρα οφείλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Δε θα συναντηθώ με το Μόντσι στην παραλία της Εσκαλερόνα, όπου θα βρίσκομαι. Εκεί στην παραλία θα πάω για να ξεκουραστώ. Ο καιρός είναι καλός εκείνη την εποχή. Εάν έρθει μπορεί να τον προσκαλέσω για ένα ποτό. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Αλλά δεν πρόκειται να κοουτσάρω την επόμενη σεζόν. Στο μέλλον θα δούμε».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα