Καταγγελία του ΠΑΟΚ στη ΦΙΦΑ για Ροντρίγκες

Καταγγελία του ΠΑΟΚ στη ΦΙΦΑ για Ροντρίγκες

Καταγγελία του ΠΑΟΚ στη ΦΙΦΑ για Ροντρίγκες

bet365

Η διοίκηση της Γαλατάσαραϊ αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ασυνεπής ως προς τη δόση του ενός εκατομμυρίου ευρώ στον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.

Στα χέρια της αρμόδιας επιτροπής της ΦΙΦΑ είναι από σήμερα η καταγγελία του ΠΑΟΚ εναντίον της Γαλατάσαραϊ για μη καταβολή των συμφωνημένων δόσεων για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.

Όπως ανέφερε από το πρωί της Παρασκευής το gazzetta.gr στην Τουρκία υπήρχε έντονη ανησυχία ως προς την τακτοποίηση της οφειλής προς τον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα της Κωνσταντινούπολης εμφανίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα και παρά την επιπλέον παράταση, που έδωσε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης στον πρόεδρο της Γαλατά, δεν εμφανίστηκε στο λογαριασμό της ελληνικής ομάδας το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Το συνολικό ύψος της μεταγραφής του Ροντρίγκες ήταν στα 3,5 εκατ. ευρώ εκ των οποίων οι Τούρκοι έχουν καταβάλλει μόνο την πρώτη δόση (κοντά στο 1,7 εκατ. ευρώ) και το υπόλοιπο ποσό είχε «σπάσει» σε τρεις (1 εκατ. ευρώ, 500.000 ευρώ και μια τελευταία μέσα στο καλοκαίρι) δόσεις.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα