Ολοταχώς για νέα κορυφή ο Κριστιάνο

Ολοταχώς για νέα κορυφή ο Κριστιάνο

Κώστας Ζάλιαρης
Ολοταχώς για νέα κορυφή ο Κριστιάνο

bet365

Φτάνοντας στα 70 τέρματα με τη φανέλα της Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυνηγάει πλέον και την επίδοση του κορυφαίου Ευρωπαίου σκόρερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων!

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και μεγάλος πρωταγωνιστής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας, σκόραρε δις απέναντι στην Ουγγαρία, το βράδυ του Σαββάτου, για να φτάσει στα 70 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος.

Ουδείς άλλος εν ενεργεία διεθνής ποδοσφαιριστής δεν έχει τόσα τέρματα, με τον Κριστιάνο να βρίσκεται πλέον στην 4η θέση των σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων, κυνηγώντας ακόμα μια κορυφαία επίδοση, η οποία, μοιάζει πλέον όλο και πιο εφικτή.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ρουμανία - Δανία.

Ο Μίροσλαβ Κλόζε είχε φτάσει στα 71 τέρματα προτού σταματήσει, ο Σάντορ Κότσις ολοκλήρωσε την καριέρα του στα 75 γκολ με την Ουγγαρία, ενώ, ο μέχρι στιγμής κορυφαίος, Φέρεντς Πούσκας, είχε ρίξει τίτλους τέλους στα 84 γκολ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάζεται πλέον 15 γκολ για να βρεθεί πρώτος και σε αυτή τη λίστα! Τα 70 τέρματα, τα έφτασε σε 136 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα