Σκίμπε: «Πρέπει να δείξουμε την αξία μας»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Σκίμπε: «Πρέπει να δείξουμε την αξία μας»! (vids)

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου στην ποιότητα των παικτών του Βελγίου αλλά και στην ανάγκη η Εθνική μας να κάνει ένα καλό ματς.
Ειδικότερα ο Γερμανός τεχνικός είπε μεταξύ άλλων για:
Το Βέλγιο - Ελλάδα: Η Εθνική Βελγίου δεν είναι μόνον οι Εντέν Αζάρ και Κέβιν Ντε Μπρόινε. Έχει είκοσι παίκτες top κλάσης. Όπως η Βοσνία. Πρέπει να δείξουμε την αξία μας. Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα με τους παίκτες που είναι παρόντες εδώ. Είναι γνωστοί οι τραυματίες και οι τιμωρημένοι. Αλλά, έχω 24 ανταγωνιστικούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον του ομίλου όσο το δυνατόν μεγαλύτερο.
Έχουμε την εμπειρία να παίξουμε και με τρία στόπερ. Είναι καλή ομάδα επιθετικά το Βέλγιο, αλλά εμείς είμαστε αρκετά καλοί αμυντικά. Όπως και να παίξουμε δεν θα έχουμε μόνο το μυαλό μας στην άμυνα, αλλά και στο πως θα σκοράρουμε.
Αύριο θα παίξουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να ανέβουμε στη βαθμολογία και αυτό επιδιώκουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν θέλω η ομάδα μου να σέβεται τόσο πολύ τον αντίπαλο. Αύριο θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι και εμείς εκτός από το να παίζουμε άμυνα μπορούμε να επιτεθούμε.
Ακόμα σε τοποθετήσεις του που φιλοξενούνται σε ΜΜΕ στη Βοσνία είπε για:
Όλα τα ματς είναι σημαντικά στον όμιλο. Δεν είναι μόνο με Βέλγιο και Βοσνία. Για εμάς η απώλεια του Καρνέζη είναι σημαντική αλλά θα τον έχουμε με Βοσνία. Στον αντίποδα έχουμε τώρα τον Καπίνο που είναι πολύ ταλαντούχος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα