Ανέστης: «Να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε»

Ανέστης: «Να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε»

Gazzetta team
Ανέστης: «Να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε»

bet365

Ο Γιάννης Ανέστης έδωσε σύνθημα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου.

Μαζί με τους Μπακάκη-Βάργκας, ο Γιάννης Ανέστης βοήθησε στη διανομή του συσσιτίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από εκεί μίλησε για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Ολυμπιακό τονίζοντας πως αυτός κι οι συμπαίκτες του πρέπει να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για την επίτευξη της πρόκρισης.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Μπασκόνια - Παναθηναϊκός.

«Το καλό για μας είναι πως παίζουμε εκτός έδρας το πρώτο ματς και την ρεβάνς στο γήπεδο μας. Πρέπει να σκοράρουμε για να έχουμε το πλεονέκτημα, να περάσουμε στον τελικό και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε ξανά το κύπελλο. Οι τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες στον ημιτελικό, είναι για όλους το ίδιο και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε» είπε αρχικά και συνέχισε για την πρωτοβουλία της ΑΕΚ για την ενίσχυση του συσσιτίου των απόρων:

«Μακάρι όποιος να βοηθήσει τον διπλανό. Θέλουμε να στείλουμε και εμείς το μήνυμα μας, πως πρέπει όλοι να βοηθάνε. Και πέρα από το αθλητικό κομμάτι, θα πρέπει κοιτάζουν οι ομάδες και άλλα πράγματα και όσο μπορούν να βοηθάνε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα