«Κόλλησε» στην Ελευσίνα η Λαμία

Gazzetta team
«Κόλλησε» στην Ελευσίνα η Λαμία

bet365

Δε κατάφερε να επιστρέψει στη κορυφή η Λαμία, που πέταξε δύο βαθμούς στην Ελευσίνα. Απόδραση για τον ΑΟΧ, ανάσα για τον Αιγινιακό.

Ελευσίνα - Λαμία 0-0

Την ευκαιρία να επιστρέψει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σπατάλησε στην Ελευσίνα η ομάδα της Λαμίας, αφού έμεινε στο 0-0 με τον Πανελευσινιακό και πέταξε δύο βαθμούς, σε μία απώλεια που δεν ήταν στο... πρόγραμμα.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τη Λαμία, αφού μπήκαν πολύ δυνατά, με σκοπό να πιέσουν και όχι να περιμένουν να χτυήσουν στην αντεπίθεση.Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ, από την άλλη, δε βρέθηκαν σε καλή ημέρα και δε μπορούσαν να δημιουργήσουν και να πάρουν τα ηνία του αγώνα.

Στην επανάληψη, όταν η Λαμία έδειξε να... ξυπνάει, ήταν αργά, καθώς ο Παναλευσινιακός έχοντας πάρει αρκετή αυτοπεποίθηση, κατάφερε να διαχειριστεί σωστά το ματς, να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του και να πάρει έτσι ένα πολύτιμο βαθμό, κόντρα σε μία από τις καλύτερες, αν όχι τη καλύτερη, ομάδα του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Τσίγκρος (70΄ Κορομηλάς), Αρναούτογλου, Κολόκας (80’ Καμπούρης), Τσούπρος, Γραικός, Κρισμάρεβιτς, Σιλιγαρδάκης, Νίασον, Πρίντεμπς, Ακούζιε (59΄ Σταματάκης).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Ρότσα, Παπαργυρίου (85’ Τσούκαλος), Αναστασιάδης, Κοτσώνης (70’ Καραγιάννης), Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Ντουρμισάι (53’ Τσόβιτς).

Αχαρναϊκός - ΑΟΧ 1-2

Με τεράστιο διπλό απέδρασε από τη Αθήνα ο ΑΟΧ, που επικράτησε στο Μενίδι του Αχαρναϊκού με 1-2 και μάλιστα με ανατροπή, αφού οι Κρητικοί είχαν μείνει πίσω στο σκορ.

Ο Λάσκαρης ανέτρεψε στο 41’ τον Τσεμπερίδη εντός περιοχής, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ένα λεπτό αργότερα, ο Μαρσελίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, είχαν απάντηση, αφού ισοφάρισαν στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Σταματή και στην επανάληψη ολοκλήρωσαν την ανατροπή, με δράστη τον Δαμιανάκη.

Έτσι, τα Χανιά έκλεισαν ένα αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών με ισάριθμες ήττες και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Σωτηράκος, Καραντασιάδης (83’ Σταμούλης), Αναστασίου, Τσουβαλτσίδης, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Ντάγκρας, Μαρσελίνο (62’ Λύρας), Τζέφερσον, Ζαχαρός (80’ Μεζίνι).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Τσουκάνης, Θεολόγου, Λάσκαρης (60’ Ντούμος), Δρίζης, Φουρλάνος, Σταματής (93’ Αφράτης), Βάκενβαϊ, Αποστολόπουλος (76’ Κοζάκης).

Αγροτικός Αστέρας - Παναιγιάλειος 1-1

Να μείνει όρθιος σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, κατάφερε ο Παναιγιάλειος, που απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Εύοσμο, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Τριανταφυλλάκο στο 33', όμως το τέρμα αυτό δεν ήταν αρκετό. Η απάντηση ήρθε στο 73' από τον Κρητικό, ο οποίος βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε για τη «Μαύρη Θύελλα».

Στα τελευταία λεπτά, το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν βρει δίχτυα, όμως παρά τις ευκαιρίες που έγιναν μπροστά από τις δύο εστίες, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο αντιπάλους ισόπαλες.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος (80’ Βουτσιάς), Γκότοβος, Αργυρίου, Βαφέας, Τάι (57’ Γκέσιος), Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Πάτο, Μέρντοβιτς (70’ Ουνγιαλίδης), Φιλίπε.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Μπούζας, Τρίγκας, Γκούφας (81’ Τσότρας), Τσιλιγκίρης, Κρητικός, Παπαδόπουλος, Νταγκεστάνι, Μπρους (46’ Βουτσιώτης).

Στα τελευταία τρία μεταξύ τους παιχνίδια ο Ολυμπιακός κερδίζει σημειώνοντας 3 γκολ σε κάθε ματς. Αυτή τη φορά;

Πανσερραϊκός – Καλλιθέα 1-1

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Πανσερραϊκός και Καλλιθέα, ένα αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Το πρώτο μέρος άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι μόλις στο 5' είχαν δοκάρι με τον Κανούλα, αλλά στο 12' κατάφεραν και έφτασαν στο γκολ. Συγκεκριμένα, μετά από κόρνερ ο Βοσκόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η συνέχεια δεν ήταν ίδια όμως για τους Σερραίους, οι οποίοι έριξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαχειριστούν το σκορ.

Στην επανάληψη η Καλλιθέα μπήκε με μεγαλύτερο πάθος στο ματς και κατάφερε στο 50' να φτάσει στην ισοφάριση. Μετά από κόρνερ, ο Κρεββατάς στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έκανε το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μιας και στη συνέχεια δεν μπόρεσε κάποιος από τους δύο να πετύχει το γκολ της νίκης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φούσου (74’ Τσούτσης), Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Κανούλας (59’ Πόζογλου), Γκούρτσας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Τσώνης, Γκίνη, Σταμόπουλος, Πινιώτης (53’ Κατσικογιάννης), Ταλέντο (70’ Σταματάκος), Κρεββατάς (72’ Γουόρντεν), Μπέλης, Σμυρλής.

Αιγινιακός – Σπάρτη 1-0

Τεράστιο τρίποντο για τον Αιγινιακό, που επικράτησε με 1-0 της Σπάρτης και πήρε μεγάλη ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Στο παιχνίδι η Σπάρτη ήταν σαφώς ανώτερη, αλλά χωρίς να απειλεί ουσιαστικά. Είχε την υπεροχή και τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, με τις φάσεις όμως να είναι ελάχιστες έως καθόλου!

Στην επανάληψη όμως ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να φαίνεται πως θα μείνουν στο 0-0. Ωστόσο, ο Αιγινιακός βρήκε τρόπο να... κλέψει το ματς! Στο 83' μετά από σέντρα του Ζούρκου ο Γιαννίτσης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα