Κώτσιος: «Εμείς πάμε για... πόλεμο, οι άλλοι δίνουν φιλικά»!

Gazzetta team
Κώτσιος: «Εμείς πάμε για... πόλεμο, οι άλλοι δίνουν φιλικά»!

bet365

Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Ηλία Κώτσιο μετά την ήττα του ΟΦΗ από τα Τρίκαλα. Τι ανέφερε για ματς σε πολεμικό κλίμα και για ομάδες που παίζουν... φιλικά!
Αναλυτικά το τι είπε:
Για άλλο ένα παιχνίδι, ντέρμπι στο σπίτι μας, είμαστε στεναχωρημένοι. Έχω ξαναέρθει μετά από ήττες και ειδικά σε παιχνίδια που είμαστε καλύτεροι, αλλά δυστυχώς είτε το χάσαμε, είτε ο αντίπαλος πήρε ισοπαλία. Το παιχνίδι παίχθηκε στο μισό γήπεδο. Προσπαθήσαμε να διασπάσουμε τη μαζική άμυνα, του αντιπάλου. Κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Χρειάζεται και τύχη καμιά φορά. Δυστυχώς μετά από ένα καλό σερί που είχαμε, απογοητεύσαμε τον κόσμο μας και απογοητευτήκαμε και οι ίδιοι.
Ισως να μην είναι η χρονιά μας. Τι να πω.
Είμαστε καλύτεροι και πληρώνουμε κάθε λάθος, κάθε αδράνεια. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα. Προσπαθήσαμε πολύ απέναντι σε ένα αντίπαλο, που έπαιξε χωρίς άγχος. Ολες οι ομάδες που έρχονται εδώ τα δίνουν όλα για να κόψουν βαθμούς από τον ΟΦΗ. Εμείς αισθανόμαστε ότι κάθε Κυριακή πηγαίνουμε σε πόλεμο, απέναντι σε όλες τις ομάδες. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και ενώ οι άλλες ομάδες παίζουν φιλικά. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κακό.
Πιστεύαμε πολύ στην ανάκαμψη της ομάδας. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Εχουμε παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο προσπαθήσαμε πάρα πολύ και το είδε και ο κόσμος γιατί μας χειροκρότησε. Κάναμε πλαγιοκοπήσεις και επιθέσεις, παίζαμε στο μισό γήπεδο. Φάγαμε ένα γκολ που δεν ξέρω πως μπήκε. Λες και ο Θεός την έβαλε μέσα. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά απογοητευτήκαμε όλοι.Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα