Ο Ντεφό δεν αναγνώρισε τον κόουτς της Αγγλίας!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ντεφό δεν αναγνώρισε τον κόουτς της Αγγλίας!

bet365

«Ποιος Γκάρεθ να είναι;». Αυτό σκέφτηκε ο Ζερμέιν Ντεφό όταν είδε την οθόνη του κινητού του και το μήνυμα που είχε λάβει από τον Σάουθγκεϊτ προκειμένου να τον καλέσει στην εθνική ομάδα!

Ο έμπειρος φορ της Σάντερλαντ, έχει φτάσει στα 14 γκολ στο τρέχον πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και κατάφερε επιτέλους να επιστρέψει στα «τρία λιοντάρια», με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να τον παίρνει στην αποστολή για τα παιχνίδια με το φιλικό με τους Γερμανούς και το ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 απέναντι στη Λιθουανία.

«Είναι αστείο διότι στο I-Phone δεν φαίνεται ολόκληρο το όνομα και το μήνυμα όταν έρχεται, επομένως είδα ένα όνομα και σκεφτόμουν “Γκάρεθ; Ποιος να είναι αυτός; Δεν ξέρω κανέναν Γκάρεθ...”. Όταν το άνοιξα είδα ότι ήταν από τον Σάουγκεϊτ και πως ήθελε να μιλήσουμε όταν είχα χρόνο, οπότε φυσικά και του είπα να μιλήσουμε.

H Ρεάλ παίζει εκτός με την Αθλέτικ Κλουμπ που κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Θα πάρει το διπλό με over 2,5;

Είχε πλάκα η κουβέντα μας γιατί τον είχα προλάβει και ως ποδοσφαιριστή και είχαμε παίξει αντίπαλοι. Μάλιστα μου είπε αυτός “θυμάμαι που κάποτε έτρωγα κλωτσιές από εσένα”!» ήταν τα λόγια του Ντεφό στην επίσημη ιστοσελίδα των «μαυρόγατων» για την κλήση του στην εθνική ομάδα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα