Οι οκτώ διεκδικητές του Champions League

Gazzetta team
Οι οκτώ διεκδικητές του Champions League

bet365

Μονακό και Ατλέτικο Μαδρίτης συμπλήρωσαν τις ομάδες που πέρασαν στα προημιτελικά και θα βρίσκονται στην κλήρωση της Παρασκευής (17/03).

Με την Ατλέτικο να ολοκληρώνει και τυπικά τη δουλειά μετά το 2-4 στο πρώτο ματς στο Λεβερκούζεν, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν εκείνη που ουσιαστικά έκλεισε την 8άδα στη διοργάνωση. Με τους Rojiblancos να προκρίνονται, η Ισπανία έφτασε τους τρεις εκπροσώπους στα προημιτελικά μαζί με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ενώ δύο είναι από την Γερμανία με την παρουσία των Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Από μία ομάδα έχουν Ιταλία (Γιουβέντους) και Γαλλία, τη θριαμβεύτρια, Μονακό, ενώ εκπληκτικό είναι ότι η μοναδική από την Αγγλιά που συνεχίσει είναι η Λέστερ. Η κλήρωση θα γίνει στην Νιόν της Ελβετίας την Παρασκεύη (17/03) με όλες τις ομάδες να μπορούν να κληρωθούν με... όλες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα