Στη «La Masia» και στο Λίβερπουλ πάει ο ΠΑΟΚ

Στη «La Masia» και στο Λίβερπουλ πάει ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Στη «La Masia» και στο Λίβερπουλ πάει ο ΠΑΟΚ

bet365

Στην περίφημη «La Masia» της Βαρκελώνης και στο Melwood του Λίβερπουλ θα βρεθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα προπονητές από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του «Δικεφάλου» θα επισκεφτούν και θα παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες των δύο από σημαντικότερων ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Ευρώπη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Στη Βαρκελώνη και στο Λίβερπουλ οι δύο προπονητές θα παρακολουθήσουν τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης της ακαδημιών, όπως και την ανάπτυξη της φιλοσοφίας όσο αφορά στην εκπαίδευση για την δημιουργία ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων των τμημάτων Κ15, Κ14, Κ13 και Κ12 του ΠΑΟΚ Γιώργος Σκιαθίτης θα βρεθεί στη Βαρκελώνη από τις 24 έως τις 29 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις της φημισμένης La Masia, προκειμένου να παρακολουθήσει προπονήσεις, αλλά και αγώνες τόσο της ακαδημίας, όσο και της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα.

Μετά τη νίκη με 2:0 στην Πορτογαλία η Γιουβέντους βρίσκεται με το ένα πόδι στους 8. Θα αποφύγει την έκπληξη;

Επίσης, ο προπονητής της Κ12 του ΠΑΟΚ Θεόφιλος Χατζηστάθης θα βρεθεί στην ακαδημία της Λίβερπουλ από τις 15 έως τις 20 Μαρτίου, για να παρακολουθήσει τον τρόπο προπονήσεων και εκπαίδευσης των νεαρών αθλητών, αλλά και ανάλογα σεμινάρια».

 

Τελευταία Νέα