Παναιγιάλειος - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Νίκος Μαρούδας
Παναιγιάλειος - Απόλλων Σμύρνης 0-0

bet365

Ο τερματοφύλακας του Παναιγιάλειου έπιασε πέναλτι και ο Παναιγιάλειος κράτησε τον Απόλλωνα Σμύρνης στο 0-0. «Χρυσή» ευκαιρία για την Λαμία, που με νίκη την Κυριακή θα βρεθεί μόνη πρώτη στη βαθμολογία!

Δύο βαθμούς στέρησε από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Παναιγιάλειος, με τον Γκαραβέλη να πιάνει και πέναλτι, κρατώντας το 0-0 για την ομάδα του και στερώντας από την ομάδα της Ριζούπολης την ευκαιρία να κάνει παραμείνει σίγουρα στην κορυφή. Πλέον πρέπει να περιμένει το παιχνίδι της Λαμίας η οποία έχει την ευκαιρία με νίκη να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, είχε την υπεροχή, αλλά δεν έχασε κάποια μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Οι προσπάθειες των Βαλεριάνου και Σιατραβάνη δεν δυσκόλεψαν τον αντίπαλο γκολκίπερ και το μηδέν στην άμυνα του Παναιγιάλειου έμεινε. Από την πλευρά τους, ούτε οι γηπεδούχοι είχαν κάποια μεγάλη στιγμή στο πρώτο μέρος το οποίο έληξε με το φυσιολογικό 0-0.

Στην επανάληψη ο Απόλλων ήταν δεδομένο πως θα πίεζε για το γκολ της νίκης. Τελικά έχασε την πρώτη του ευκαιρία στο 62', όταν ο Κονέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι, στο 73' έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα η πίεση του Απόλλωνα να αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Στο 81', ο Παπαδόπουλος έκανε χέρι και ο Απόλλων κέρδισε πέναλτι έχοντας την μεγάλη ευκαιρία για το 0-1. Ωστόσο, ο Γκαραβέλης, έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε την εκτέλεση του Κονέ.

Τελικά η αριθμητική υπεροχή δεν βοήθησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος και πλέον η Λαμία έχει μοναδική ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα, Ρέλλας (60΄ Παναγιώτου), Παπαδόπουλος, Στίκας, Κασναφέρης, Μπούζας, Τρίγκας, Σκαρτσίλας (66¨ Ιβάνκο), Τσιλιγκίρης, Κρητικός (81 Μπρους)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάτζιος): Χιώτης, Βαλεριάνος, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κονέ, Ντάσιος, Σιατραβάνης (37΄ Ρομάνο), Διαμαντόπουλος (71΄Ογκμπόντο), Πετρόπουλος, Μπαρμπόσα (77΄Περογαμβράκης)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα