Πρώτα ο Ηρακλής, μετά ο Ολυμπιακός!

Πρώτα ο Ηρακλής, μετά ο Ολυμπιακός!

Νίκος Αθανασίου
Πρώτα ο Ηρακλής, μετά ο Ολυμπιακός!

bet365

Καθημερινή... πλύση εγκεφάλου από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στους παίκτες του, ώστε να μην σκέφτονται το ντέρμπι και να έχουν το μυαλό τους μόνο στο Καυτανζόγλειο.

Ο Παναθηναϊκός μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και το 5-0 επί της Βέροιας, έχει μπροστά του επικίνδυνη αποστολή στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή που «καίγεται» για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία. Το «τριφύλλι» θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος ώστε να πλησιάσει προς την δεύτερη θέση και να «σφραγίσει» την παρουσία του στην πεντάδα.

Μετά το Καυτανζόγλειο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό και είναι λογικό ο κόσμος να περιμένει πως και πως αυτό το παιχνίδι. Ο κόσμος μόνο! Οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο ματς της Θεσσαλονίκης και αυτό είναι που προσπαθεί να κάνει σε καθημερινή βάση στο Κορωπί ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μία... γεύση, εξάλλου, πήραμε και από τις δηλώσεις των παικτών στην εκδήλωση που έγινε την Τετάρτη στην Λεωφόρο. Όσοι βρέθηκαν μπροστά στις κάμερες(Λέτο, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης) ναι μεν ξεκαθάρισαν πως θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά υπενθύμισαν πως προέχει η αναμέτρηση με τον «γηραιό».

Εξάλλου, περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών δεν υπάρχει ενώ στην φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει νίκες μακριά από την έδρα του, επιθυμώντας να κάνει μια νέα αρχή στην συμπρωτεύουσα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα