Η προεργασία στην Σούπερ Λίγκα

Η προεργασία στην Σούπερ Λίγκα

bet365

Ολοκληρώθηκε η πρώτη θεσμική συνάντηση των εκπροσώπων των ΠΑΕ ως μία ακόμα προεργασία για το επερχόμενο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

Πρόκειται για προεργασία και διεργασίες για το Δ.Σ. για τις 23 Μαρτίου.

Επόμενη συνάντηση θα γίνει στις αρχές της άλλης εβδομάδας. Εκπροσώπηση υπήρξε στην συνάντηση από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό, Λεβαδειακό, Ατρόμητο, Ξάνθη και ΑΕΛ. Από τις υπόλοιπες ΠΑΕ που δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών εξουσιοδοτήθηκε η ηγεσία της Λίγκας με σχετικά έγγραφα από εκείνες.

Στην θεσμική συνάντηση ήταν εκπρόσωποι από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικό, Λεβαδειακό, Ατρόμητο, Ξάνθη και Λάρισα. Για την μείωση των ομάδων σε 14 από την σεζόν '18-'19 υπήρξαν αντιδράσεις αλλά φαίνεται πως θα περάσει από την πλειοψηφία των συλλόγων. Ως προς τα τηλεοπτικά υπάρχει ακόμα συζήτηση για διάφορα θέματα, όπως το κριτήριο της εμπορικότητας των μεγάλων. Ως προς τα πλέι οφ υπάρχει πρόταση για διεξαγωγή τους για τις θέσεις 1-6 με τους συλλόγους να μεταφέρουν την βαθμολογία από την κανονική περίοδο. Με έξτρα κίνητρο για την κατάληψη της 6ης θέσης απ' όπου η ομάδα που θα την καταλαμβάνει θα διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη μέσω των αγώνων κατάταξης. Όλο αυτό αφορά την επόμενη σεζόν.
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα