Εγχειρίστηκε ο Αναστασίου από τον Θέο

Εγχειρίστηκε ο Αναστασίου από τον Θέο

bet365

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (3/3) από τον Χρήστο Θέο η εγχείρηση του Χρήστου Αναστασίου στο νοσοκομείο Metropolitan στον Πειραιά.

Ο έμπειρος αθλητίατρος και γιατρός του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση, εγχείρησε με απόλυτη επιτυχία τον νεαρό επιθετικό του Κεραυνού στις 6:30 της Παρασκευής (3/3). Σύμφωνα με πληροφορίες, αν οι εξετάσεις μετά την εγχείρηση είναι καλές, τη Δευτέρα (13/3) ο 21χρονος επιθετικός θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο, ενώ την Πέμπτη (9/3) είναι μαζί με τον πατέρα του επίσημοι καλεσμένοι του Χρήστου Θέου στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσουν το σημαντικό αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπεσίκτας για τη φάση των “16” του Europa League.

Μάλιστα, πατέρας του νεαρού ποδοσφαιριστή, Φίλιππος Αναστασίου, φωτογραφήθηκε με τον αγαπημένο του γιο λίγες ώρες μετά την εγχείρηση με το χαμόγελο στο πρόσωπο του να αποδεικνεύει τη χαρά του για το επιτυχές αποτέλεσμα της επέμβασης στο δεξί γόνατο του 21χρονου.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Χρήστος Αναστασίου είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο στο παιχνίδι του Κεραυνού στα Καλέσα κόντρα στον Μαραθώνα, στην πρώτη του φετινή εμφάνιση με τα “πράσινα”.

πηγή:grandsport.gr

 

Τελευταία Νέα