Λα Κορούνια – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Λα Κορούνια – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

bet365

Η γκολάρα του Γκριεζμάν έσωσε το βαθμό (1-1) για τους Ροχιμπλάνκος, με την Λα Κορούνια να είναι εκείνη που έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες για να πάρει το ματς.

Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο καιγόταν για ένα τρίποντο, αλλά δεν το βρήκε στο ταξίδι στο «Ριαθόρ». Με τον Πέπε Μελ στον πάγκο της για πρώτη φορά η Λα Κορούνια αποδείχτηκε σκληρό καρύδι. Και πάλι καλά δηλαδή για τους Ροχιμπλάνκος που πήραν το βαθμό με το 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Αντόνε (13’) να δέχεται το δώρο των Ομπλάκ, Χιμένες και να βάζει το όγδοό του στην πρώτη σεζόν στην La Liga. Η Ντέπορ έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τον Ομπλάκ να σώζει την ομάδα του τον Αντόνε στο 70’ να χάνει το άχαστο.

Δύο λεπτά νωρίτερα όμως ο Γκριεζμάν είχε βάλει ένα από τα καλύτερα της σεζόν. Ο Φιλίπε Λουίς τράβηξε βολίδα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γάλλος φορ έπαιξε το 1-2 σε δύο περιπτώσεις, για να το μπουμπουνίσει από τα 20 μέτρα και να φτάσει τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο βαθμός έφερε την Ατλέτικο οριακά στο +1 εντός τετράδας, ενώ η Λα Κορούνια στο +1 από τον υποβιβασμό αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές. Λίγο πριν το φινάλε έπεσε με το κεφάλι άσχημα στο έδαφος ο Φερνάντο Τόρες και αποχώρησε αναίσθητος με φορείο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα