Αραούχο: «Νίκες, τρόπαια και του χρόνου ακόμη καλύτερα»

Αραούχο: «Νίκες, τρόπαια και του χρόνου ακόμη καλύτερα»

Gazzetta team
Αραούχο: «Νίκες, τρόπαια και του χρόνου ακόμη καλύτερα»

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο αναδείχθηκε MVP του ΑΕΚ-Πλατανιάς και στις δηλώσεις του έθεσε τους στόχους του για την τρέχουσα αλλά και την επόμενη σεζόν.

Ο Αργεντίνος επιθετικός σκόραρε και γενικά έκανε πολύ καλή εμφάνιση στον προημιτελικό με τους Κρητικούς, παίρνοντας το βραβείο του MVP.

«Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι θα ήταν περίπλοκο. Μας ευνόησε η φάση του πέναλτι, είμαστε ευτυχισμένοι και το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εμάς. Μακάρι να μπορέσω να παίρνω σε κάθε παιχνίδι τη νίκη, να παίρνω τρόπαια και την επόμενη χρονιά να βοηθήσω περισσότερο», τόνισε αρχικά ο Αραούχο, ο οποίος σχετικά με τον τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είπε πως «προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι για Τσιγκρίνσκι. Ελπίζω να είναι καλά και να μας βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια. Τόσο ο προπονητής όσο και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για να παίζουμε και να κερδίζουμε και σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη».

Τέλος, τόνισε ότι «αισθάνομαι πολύ καλά και νιώθω πάρα πολύ καλά ώστε να βοηθήσω ακόμα περισσότερο και τη νέα σεζόν. Είναι και ο κόσμος που βοηθάει αλλά και όλοι στην ομάδα που με κάνουν να νιώθω άνετα στην ΑΕΚ».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα