Μπέντο: «Βγάλτε ποδοσφαιρικό εγωισμό να κερδίσουμε στο Περιστέρι»!

Δημήτρης Τομαράς
Μπέντο: «Βγάλτε ποδοσφαιρικό εγωισμό να κερδίσουμε στο Περιστέρι»!

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο επιχείρησε να... φτιάξει ψυχολογικά τους παίκτες του για το δύσκολο ματς που τους περιμένει στο Περιστέρι με Ατρόμητο για το Κύπελλο. Η εξήγηση για την δήλωσή του.

Ακόμα μία ημέρα απονομής ευθυνών στο Λιμάνι μετά το 0-1 από τον Πανιώνιο. Ο Μπέντο δείχνει ο εύκολος στόχος και σίγουρα είναι. Μοιάζει και είναι δεδομένα πιο εύκολο για τον οποιονδήποτε να τα βάλει με τον Μπέντο και τον κάθε Μπέντο που αύριο μπορεί να μην είναι στην ομάδα ή τον κάθε Καρντόσο από το να δει την γενικότερη εικόνα και τα ζητήματα σε επίπεδο σχεδιασμού και γενικά το πως άρχισε και κύλησε η σεζόν.

Αυτήν την στιγμή ο Μπέντο είναι εκείνος που συγκεντρώνει τα περισσότερα... πυρά σε μία δύσκολη από κάθε άποψη χρονιά και εν μέσω διαρκών ανακαταξέων, αλλαγών τεχνικών και αποχωρήσεων παικτών - κλειδιών όπως οι Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε. Είναι σαφές πως ο Πάουλο Μπέντο παρότι έχει πετύχει τρεις ευρωπαϊκές προκρίσεις φέτος και παραμένει εντός όλων των στόχων είναι ο λιγότερο δημοφιλής προπονητής τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό. Λιγότερο ακόμα και από τον Βίτορ Περέϊρα που προπονητικά πέρασε και δεν... ακούμπησε στον Ολυμπιακό και ας πήρε νταμπλ.

Ο Πάουλο Μπέντο παρά την διοικητική στήριξη συνεχίζει να μην είναι σίγουρος για την θέση του και ενώ τα σενάρια σε Πορτογαλία για το μέλλον του δεν έχουν σταματήσει... Ο ίδιος πάντως μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο επιχείρησε να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του και να τους δείξει το πόσο σημαντικό είναι να πάρουν αποτέλεσμα στο Περιστέρι και μαζί και την πρόκριση στο Κύπελλο σε βάρος του Ατρόμητου. «Ήταν ένα ματς με τον Πανιώνιο που δεν παίξαμε καλά και χάσαμε. Βγάλτε ποδοσφαιρικό εγωισμό να κερδίσουμε στο Περιστέρι. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε στο Κύπελλο», ήταν οι ατάκες του Πορτογάλου στα αποδυτήρια.

Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Υπάρχει από την άλλη εξήγηση για τις τοποθετήσεις του Μπέντο για τον κόσμο. Ο ίδιος ο Ίβηρας έχει καταλάβει ότι δεν είναι επιθυμητός από τον κόσμο για τις επιλογές του, την διαχείριση του υπάρχοντος ρόστερ και την εικόνα της ομάδας. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να λειτουργήσει συσπειρωτικά ως προς την ομάδα και να μην δημιουργήσει την οποιαδήποτε τυχόν νέα... ένταση μέσω δηλώσεών του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα