Αντόνις: «Να παίξω για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Αντόνις: «Να παίξω για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Αντόνις: «Να παίξω για να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Τέρι Αντόνις μίλησε στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» της Αυστραλίας για την 18μηνη εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, κυρίως με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη Βέροια.

Ο νεαρός ομογενής άσος επέστρεψε στην Αυστραλία θέλοντας να καθιερωθεί στην ομάδα του και να επιστρέψει στην εθνική ομάδα των Socceroos αφήνοντας πίσω του το ευρωπαϊκό όνειρο, που μετατράπηκε σε εφιάλτης. Ειδικότερα όπως επισημαίνεται ο δανεισμός του στη Βέροια έμοιαζε να είναι καταστροφικός για εκείνον.

Ο Αντόνις ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ με έναν σοβαρό τραυματισμό κι αυτόν τον πήγε πίσω, αλλά τελικά επέμενε και κατάφερε να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Μια μέρα πριν το ντεμπούτο, μου είπε ο προπονητής της ομάδας, Ίγκορ Τούντορ, ότι θα αγωνιστώ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Κερδίσαμε το ματς και ήταν απίστευτο να κάνω το ντεμπούτο μου με νίκη στην έδρα μας, μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είναι εκπληκτικοί. Το δεύτερο μου ματς ως βασικός ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πριν από αυτό το ματς τα πάντα είναι μια... τρέλα. Οι οπαδοί είναι απίστευτοι, θα πρέπει να το δείτε μόνοι σας για να καταλάβετε. Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα όταν βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και τα βλέπεις όλα αυτά», τόνισε ο ομογενής μέσος της Σύδνεϋ FC.

Όμως, όταν ξεκίνησε να παίζει, ο Τούντορ απολύθηκε από τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος έχασε τη θέση του στην ομάδα. «Τα πήγαινα αρκετά καλά, αλλά ήμουν πολύ άτυχος, καθώς ο προπονητής που με έφερε στον ΠΑΟΚ απολύθηκε. Στη συνέχεια ήρθε ο Βλάνταν Ίβιτς, ενώ στο ρόστερ είχαμε δέκα μέσους που πάλευαν για τρεις θέσεις. Ήταν δύσκολο να βρεις μια θέση στο αρχικό σχήμα, όταν μπροστά σου έχεις έμπειρους και διεθνείς ποδοσφαιριστές. Έμαθα πολλά πάντως στον ΠΑΟΚ τόσο από τον Τούντορ, όσο και από τον Ίβιτς που είναι εξαιρετικοί προπονητές», θυμάται ο Αντόνις.

Ένας ομογενής, ο Πίτερ Κάρολος, που είχε αγωνιστεί με την ΑΕΛ, τον παρακολουθούσε στην Ελλάδα και πολύ πριν απολυθεί ο Τούντορ συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο της επιστροφής. Όμως, μετά από επτά ματς με τον ΠΑΟΚ προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός στη Βέροια, που αποδείχθηκε μια δυσάρεστη περίοδος.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν καθόλου καλή εμπειρία. Στον ΠΑΟΚ τα πάντα ήταν φανταστικά, όχι όμως και στην Βέροια. Πήγα να παίξω δανεικός και δεν πήρα τον χρόνο συμμετοχής, που θα ήθελα. Στην Βέροια έμαθα και την άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου...», σχολίασε ο Τέρι Αντόνις, που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Επέστρεψα στην Αυστραλία, για να αγωνιστώ ξανά και να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω σαν ποδοσφαιριστής. Μετά το τέλος του δανεισμού μου, έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θέλω πολύ να αγωνιστώ ξανά εκεί. Για μένα τα πάντα έχουν να κάνουν με την δουλειά».

 

Τελευταία Νέα