Τρελαίνει την Ευρώπη ο ΑΠΟΕΛ! (vid)

Gazzetta team
Τρελαίνει την Ευρώπη ο ΑΠΟΕΛ! (vid)

bet365

ΑΠΟΕΛαραααα στους «16»! Οι Κύπριοι επικράτησαν 2-0 της Αθλέτικ, άντεξαν με παίκτη λιγότερο κι έγραψαν ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία τους!

Λιοντάρια ήταν οι Κύπριοι, έκαναν ένα εξαιρετικό β΄ ημίχρονο, πέτυχαν δυο γκολ, άντεξαν παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και με το 2-0 βρέθηκαν στους «16» του Εuropa League. Ανύπαρκτη η Αθλέτικ στην επανάληψη, υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του ΑΠΟΕΛ! «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό», παραληρούσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων μετά την επική πρόκριση! Η Αθλέτικ ξεκίνησε, με μεγάλη ευκαιρία αλλά στο 3’ ο Ινάκι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βάτερμαν. Οι Ισπανοί ήταν καλύτεροι, αλλά όχι ουσιαστικοί. Απίθανο β' ημίχρονο από τον ΑΠΟΕΛ! Σέντρα του Εφραίμ και ο Πιέρος Σωτηρίου με εντυπωσιακή τακουνιά πέτυχε το 1-0! Μόλις στο 54' ο Γιαννιώτας κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα κι έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση. Στο 65’ ο Σωτηρίου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο ΑΠΟΕΛ διαχειρίστηκε άψογα το σκορ πρόκρισης. Μάλιστα, στο 80' ο ΑΠΟΕΛ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Εμπεσίλιο για ένα τρίτο γκολ. Στο 85' ακυρώθηκε γκολ του Ραούλ Γκαρσία, αφού είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Βιγιαλίμπρε στον Βάτερμαν. Και οι Βάσκοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ιτουράσπε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα