Δεν είναι στο 100% ο Ντα Κόστα, ερωτηματικά για 11άδα

Δεν είναι στο 100% ο Ντα Κόστα, ερωτηματικά για 11άδα

Δημήτρης Τομαράς
Δεν είναι στο 100% ο Ντα Κόστα, ερωτηματικά για 11άδα

bet365

Ο Ντα Κόστα συνεχίζει να μην βρίσκεται στο 100%, κάτι που δεν συνιστά τόσο βέβαιο πως θα χριστεί βασικός με Οσμανλισπόρ. Τα βασικά ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα.

Κίπερ θα είναι δεδομένα ο Λεάλι, δεξί μπακ ο Φιγκέϊρας, ο ένας στόπερ ο Μποτία και για αρ. μπακ τον πρώτο λόγο δείχνει να έχει ο Σισοκό.

Για το κέντρο της άμυνας ο Ντα Κόστα μπήκε αποστολή αλλά δεν είναι στο 100% και δεν μπήκε σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς. Σε μία τέτοια περίπτωση εάν ο έμπειρος σέντερ μπακ δεν πάει για βασικός θα επιλεγεί ο Ρέτσος για να πάει ο Ρομαό στο κέντρο.

Εάν κριθεί πως ο Ντα Κόστα ξεκινάει τότε ο Ρέτσος θα πάει βασικός αμυντικός χαφ. Οι Μάρτινς και Φορτούνης μοιάζουν βέβαιοι στον άξονα και ο Σεμπά στο ένα άκρο της επίθεσης. Ένα άλλο ερωτηματικό είναι στο άλλο άκρο της επίθεσης. Ο Ανδρούτσος δείχνει να έχει σημαντικές πιθανότητες αλλά υπάρχουν και ο Ελιουνούσι και ο Μανθάτης. Για την γραμμή κρούσης ορισμένες πηγές δίνουν αρκετές και βάσιμες ελπίδες σε Ανσαριφάρντ για βασικός αλλά υπάρχει και ο Καρντόσο για τον Μπέντο (σ.σ. όπως ακόμα και οι επιλογές των Ανδρούτσου και Σεμπά).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα