Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 2-1

Gazzetta team
Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης 2-1

bet365

Η Βαλένθια πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, η Ρεάλ δε μπόρεσε ποτέ να αντιδράσει (2-1) και η Μπαρτσελόνα μπήκε ξανά στο κόλπο του τίτλου. Πέταξε το πρώτο μαξιλαράκι η Βασίλισσα...

Συναγερμός... Η Ρεάλ υπέστη την τρίτη φετινή της ήττα, όταν στο προηγούμενο έτος είχε μόλις δυο... Δεν τα κατάφερε στο Μεστάγια, ηττήθηκε 2-1 από τη Βαλένθια κι έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τη Μπαρτσελόνα. Η Βασίλισσα έμεινε στο +1 από τη Μπαρτσελόνα, ενώ έχει ματς λιγότερο, με τη Θέλτα στο Μπαλαΐδος! Οσο για τις Νυχτερίδες, Ορεγιάνα και Τζάτζα ήρθαν να τη σώσουν και τα καταφέρνουν περίφημα.


Η Ρεάλ έκανε το χειρότερο ξεκίνημά στη σεζόν και στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πίσω στο σκορ με δυο τέρματα!!! Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Τζάτζα γύρισε υπέροχα και με εντυπωσιακό τελείωμα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Η Βασίλισσα δεν πρόλαβε να αντιδράσει και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ! Τζάτζα και Νάνι έκρυψαν τη μπάλα και ο Ορεγιάνα με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-0. Τελευταία φορά που η Βασίλισσα δέχθηκε δυο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο στο πρωτάθλημα ήταν το 2003 από τη Σεβίλλη!!! Παράλληλα, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της La Liga που σκοράρει την ίδια χρονιά κόντρα κόντρα στη Ρεάλ με δυο ομάδες (Θέλτα - Βαλένθια)! Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά τόσο ο Χάμες όσο και ο Μπενζεμά δε βρήκαν στόχο. Ο Κριστιάνο ήταν μόνος, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε στο 44' με απίθανη κεφαλιά να μειώσει σε 2-1. Ο Πορτογάλος ζήτησε πέναλτι λίγο αργότερα σε ανατροπή από τον Μανγκαλά, αλλά ο διαιτητής μάλλον έκλεισε τα μάτια...

Το σκηνικό στην επανάληψη δεν είχε ρυθμό, η Βαλένθια ήταν εξαιρετικά στημένη και δεν άφησε τη Βασίλισσα να κάνει το παιχνίδι της. Μάλιστα, φωνάζει σωστά για δυο πέναλτι, όταν Καρβαχάλ και Ράμος ανέτρεψαν Τζάτζα και Μουνίρ αντίστοιχα. Ο Ρονάλντο το πάλεψε να φέρει το ματς στα ίσα και στις καθυστερήσεις είχε μεγάλη φάση να σκοράρει, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα