Ούτε τώρα τα Τρίκαλα, πέρασε από το Αιγίνιο ο ΟΦΗ

Ούτε τώρα τα Τρίκαλα, πέρασε από το Αιγίνιο ο ΟΦΗ

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Ούτε τώρα τα Τρίκαλα, πέρασε από το Αιγίνιο ο ΟΦΗ

bet365

Ακόμα μία γκέλα για τον ΑΟΤ, που έχασε με 1-0 από τον Παναιγιάλειο, πέρασε από το Αιγίνιο ο ΟΦΗ, ανάσα για Καλλιθέα και Πανσερραϊκό,

Αιγινιακός - ΟΦΗ 0-1

Έστω και πολύ δύσκολα, ο ΟΦΗ κατάφερε να περάσει από το Αιγίνιο και να επικρατήσει του Αιγινιακού με 0-1.

Δράστης για τους Κρητικούς, ο Χαντί, που για μία ακόμα φορά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 28ο λεπτό. Μάλιστα, στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες για να... τελειώσουν το ματς, αλλά τις πέταξαν στα σκουπίδια.

Και λίγο έλειψε να το πληρώσουν, αφού στο δεύτερο μέρος ο Αιγινιακός ανέβασε στροφές και ήταν πολύ καλύτερος, βγάζοντας αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες. Ο ΟΦΗ, όμως, άντεξε και έτσι πήρε το τρίποντο που κρατά ζωντανές τις όποιες - ελάχιστες - ελπίδες έχει για άνοδο.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Παντεκίδης (46’ Ζγκούρι), Αντωνιάδης, Πατράλης, Γκατσολάρι (62’ Μήλιος), Ζούρκος, Σκραπάρας (81’ Παπαδόπουλος).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος (73’ Όστοϊτς), Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης (69’ Μητρόπουλος), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Πάγκαλος (59’ Ράντι), Βουό.

Παναιγιάλειος - Τρίκαλα 1-0

Ακόμη μια γκέλα για τα Τρίκαλα που εγκαταλείπουν για τα καλά κάθε προσπάθεια για άνοδο, μετά την ήττα τους με 1-0 από τον Παναιγιάλειο.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρη στο γκολ του Κρητικού του μόλις στο 6'. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Βοσνιάδη δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ έστω της ισοπαλίας και έμειναν στους 22 βαθμούς, ενώ ο σημερινός τους αντίπαλος του πέρασε όντας πλέον 7ος με 23 βαθμούς.

Παναιγιάλειος: Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας, Τρίγκας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης (68΄Ιβάνκο), Σκαρτσίλας, Κρητικός (87΄Παπαδόπουλος)

ΑΟ Τρίκαλα: Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Ριζογιάννης (25΄Μπαλμπόα), Μουμίν, Αρναρέλλης (74΄Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης (46΄Μπαϊκαρά), Ρομπέρ

Κισσαμικός - Αχαρναϊκός 1-0

Το γκολ του Μίλιτς μόλις στο 2' ήταν κι αυτό που έκρινε την αναμέτρηση μεταξύ του Κισσαμικού και του Αχαρναϊκού.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι θα μπορούσσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα αλλά δεν τσα κατάφεραν. Το τακουνάκι του Μαρτίνεθ το έσωσε ο Ψϋχος, ενώ Μίλιτς (17') και Κίκε (18') είδαν τα γκολ τους να ακυρώνονται.

Οι Κρητικοί έμειναν με 10 παίκτες, όταν ο Μάντζης είδε δύο κίτρινες στο 16' και στο 19', γεγονός που αμφισβητήθηκε, ωστόσο, ο ΑχαρναΑϊκός δεν δεν εκμεταλλεύτηκε το αριοθμητικό πλεονέκτημα και έτσι γνώρισε την ήττα μένοντας στους 20 βαθμος.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα (85' Ψιάνος), Μαρτίνεθ (72' Ποκόνγκ), Κίκε (79' Ν' Γκουέμ), Μάντζης, Μίλιτς.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Τσουβαλτσίδης (81' Λύρας), Αναστασίου, Σωτηράκος, Καραντασιάδης, Παπατόλιος (69' Σταμούλης), Τσεμπερίδης, Ντάγκρας, Τζέφερσον, Πλαβούκος, Μεζίνι (61' Μαρσελίνο).

Καλλιθέα - Χανιά 3-1

Ανάσα παραμονής για την Καλλιθέα, που επικράτησε των Χανιών με 3-1 και έφτασε έτσι τους 19 βαθμούς.

Ο Τσίπρας με γκολ… από τα αποδυτήρια, έδωσε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Παρόλα αυτά, στο 35’ οι Κρητικοί βρήκαν απάντηση και με τον Αποστολόπουλο ισοφάρισαν σε 1-1.

Στην επανάληψη, έγινε… του πέναλτι, όμως, αφού με δύο εύστοχες εκτελέσεις οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Στο 59’ ο Λεβέντης και στο 77’ ο Κρεββατάς βρήκαν δίχτυα, έγραψαν το 3-1 και «καθάρισαν» μία μεγάλη νίκη.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Πάτας, Κατσικογιαννής, Μπέλης (46' Γκίνη), Τσίπρας, Σταματάκος, Γουόρντεν (62' Στεφάνοβιτς), Σμυρλής (53' Κρεββατάς)

XANIA (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος (81' Γεωργακόπουλος), Σταματής, Βαρούχας (71' Λάσκαρης), Βάνκεβάι (71' Ντούμος)

Πανσερραϊκός - Καλλονή 3-1

Πήρε μπρος ο Πανσερραϊκό, που πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, με… θύμα αυτή τη φορά την Καλλονή, της οποίας και επικράτησε με 3-1.

Τα «λιοντάρια» ήταν καλύτερα από την αρχή του αγώνα και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα άνοιξαν το σκορ με τον Γκούρτσα. Και με την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Ρούτσης βρήκε και αυτός δίχτυα, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους Σερραίους. Ενδιάμεσα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κάνει και αναγκαστική αλλαγή στον τερματοφύλακά τους, με τον Παπαδοπόπουλο να παίρνει τη θέση του Μανιάτη.

Στην επανάληψη, η Καλλονή μείωσε σε 2-1 με τον Σισέ, αλλά ο Ρούτσης είχε... απάντηση, γράφοντας στο 77' το 3-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Σιάκκας, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης, Κάκκο, Γκούρτσας.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης (37’ λ.τ. Παπαδόπουλος), Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιώργου, Λίταινας, Σβόγιτς, Τριανταφύλλου, Σισέ, Αγριμάκης

Αγροτικός Αστέρας - Ελευσίνα 0-0

Όλα στο μηδέν στον Εύοσμο, όπου ο Αγροτικός Αστέρας επηρεασμένος και από τη ξαφνική αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, κόλλησε στο 0-0 κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ήταν νωχελικοί και δε μπορούσαν να φανούν απειλητικοί, ειδικά στο πρώτο μέρος. Όσο περνούσε η ώρα, η εικόνα άλλαξε, με τους παίκτες του αγροτικού να ανεβάζουν στροφές και να πιέζουν, όμως ήταν ήδη αργά.

Ο Πανελευσινιακός κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό, ενώ, παρά τη γκέλα, ο Αγροτικός κράτησε - τουλάχιστον- το εντυπωσιακό ρεκόρ που έχει φέτος, όντας αήττητος εντός έδρας, με αυτή να είναι μόλις η δεύτερη ισοπαλία, με την άλλη να είναι κόντρα στον Άρη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Βαρδάκης-Γιάννης Θεοφάνους): Γουναρίδης, Ουνγιαλίδης, Γκότοβος (27’ λ.τ. Βουτσιάς), Αργυρίου, Κουκόλης, Έππας (66’ Φιλίπε), Βαφέας, Τεγούσης, Πάτο, Μέρντοβιτς (78’ Πάλλας), Γκέσιος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Σιλιγαρδάκης, Ακούζιε (69’ Τσούπρος), Πρίντεμπς, Γραικός, Κωνσταντινίδης (46’ Μουστάκης), Αρναούτογλου, Κολόκας, Καμπούρης, Κρισμάρεβιτς, Νίασον.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα