Βραδιά αστεριών με... φαβορί!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Βραδιά αστεριών με... φαβορί!

bet365

Η πρόκριση της Γιουβέντους στους «8» του Champions League περνάει από το «Ντραγκάο», όπου αντιμετωπίζει την Πόρτο. Δύσκολη αποστολή για τη Λέστερ που φιλοξενείται από τη Σεβίλλη.

Μετά τα δύο σούπερ χθεσινά ματς, η διοργάνωση των αστεριών συνεχίζεται με δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, στις οποίες υπάρχουν φαβορί!

Η Γιουβέντους καλείται να αποδείξει ότι πέρα από την... παρέλαση που κάνει στην Ιταλία, είναι άξια να προχωρήσει και να διεκδικήσει το τρόπαιο του Champions League. Μπορεί η φετινή Πόρτο να μην θυμίζει την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος αλλά απόψε (21:45, ΟΤΕSPORT2) κόντρα στην «βέκια σινιόρα» οι «δράκοι» είναι έτοιμοι να... βγάλουν φωτιές.

Ο Ιγουαΐν μετράει 13 γκολ στα τελευταία 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Θα σκοράρει και με την Πόρτο εκτός έδρας;

Αναμφισβήτητα οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη δεν θα είναι καλό για την ομάδα του Αλέγκρι, ενώ για τους Πορτογάλους επιτυχία θεωρείται κι η πρόκριση από τους ομίλους.

Οι πιθανές 11άδες:

Πόρτο: Κασίγιας, Περέιρα, Φελίπε, Μαρκάνο, Τέγιες, Ντανίλο, Κορόνα, Τόρες, Ερέρα, Τικίνιο, Αντρέ Σίλβα

Γιουβέντους: Μπουφόν, Αλεξ Σάντρο, Κιελίν, Μπρτσάλι, Λιχστάινερ, Πιάνιτς, Κεντίρα, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγκουαΐν

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Σεββίλη υποδέχεται την Λέστερ (21:45, ΟΤΕSPORT1). Βλέποντας την ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας. Από την άλλη, ο Σαμπάολι στην πρώτη του χρονιά σε ευρωπαϊκό πάγκο δείχνει ότι έχει... κουμπώσει τέλεια και οδηγεί την ομάδα του στην πρώτη τριάδα του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ και στην Ευρώπη τα πηγαίνει εξαιρετικά. Αυτό, φυσικά, θα εξαρτηθεί και από το σημερινό αποτέλεσμα αφού πέρα από τη νίκη οι Σεβιγιάνοι δεν σκέφτονται τίποτα άλλο.

Η Λέστερ τη σεζόν 1961-62 και 1997-98 είχε αποκλειστεί από την Ατλέτικο και φέτος η Σεβίλλη καλείται να φράξει το δρόμο της για τους «8».

Οι πιθανές 11άδες:

Σεβίλλη: Ρίκο, Μαριάνο, Ραμί, Λενγλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Ιμπόρα, Βάσκες, Νασρί, Βιτόλο, Μπεν Γιαντέρ

Λέστερ: Σμάιχελ, Φουξ, Μόργκαν, Χουτ, Σίμπσον, Γκρέι, Εντιντί, Ντρίνκγουοτερ, Μαχρέζ, Βάρντι, Οκαζάκι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα