Με 4.000 φίλους στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ!

Με 4.000 φίλους στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Με 4.000 φίλους στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ!

bet365

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, παρά το 0-3, ακολούθησε την ομάδα στη Γερμανία και σχεδόν 4.000 ΠΑΟΚτσήδες θα βρίσκονται στην «Αουφ Σάλκε Αρένα». ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες της «Αουφ Σάλκε Αρένα» για το δεύτερο παιχνίδι των «32» του Europa League κόντρα στη Σάλκε.

Από τη Δευτέρα, αλλά κυρίως το πρωί της Τρίτης, ξεκίνησε η μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ προς διάφορες πόλεις της κοιλάδας του Ρουρ. Κάποιοι επέλεξαν να διαμείνουν στο Ντίσελντορφ, κάποιοι άλλοι στην Κολωνία ή στο Ντόρτμουντ, γενικά σε κοντινές πόλεις με το Γκελζενκίρχεν.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ελάχιστα από τα 3.500 εισιτήρια έχουν μείνει προς διάθεση κι αυτά αναμένεται να «εξαφανιστούν» μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Επίσης, είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των φίλων του «Δικεφάλου» που ζουν στη Γερμανία οι οποίοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

Η τοπική αστυνομία έχει λάβει αυξημένα μέτρα προστασίας και έχει ορίσει ως σημείο συνάντησης των Ελλήνων οπαδών το Gelsenkirchen Buer (λίγα λεπτά από τον σταθμό των τρένων), όπου θα υπάρχει ειδικά για τους εκδρομείς σημείο εξυπηρέτησης με προσωπικό που θα μιλά ελληνικά, ενώ για οποιαδήποτε απορία θα λειτουργεί και η τηλεφωνική γραμμή

Υπάρχει ειδικό σχέδιο για το πώς θα προσεγγίσουν την «Αουφ Σάλκε Αρένα», που θα παρκάρουν τα λεωφορεία, ενώ ανάλογες οδηγίες έδωσε προς τους φίλους της Σάλκε, με σημερινή ανακοίνωσή της η διοίκηση της γερμανικής ομάδας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα