Κούγιας: «Ο Ντούρμισαϊ είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Αλβανίας»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κούγιας: «Ο Ντούρμισαϊ είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Αλβανίας»

bet365

Μέσα στις επόμενες ώρες θα αποφασίσει οριστικά η ΠΑΕ Άρης αν θα καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα της Λαμίας με τη Σπάρτη λόγω ταυτόχρονης συμμετοχής έξι παικτών από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι επιτελείς της Λαμίας υποστηρίζουν ότι, από τη στιγμή που ο Ντούρμισαϊ διαθέτει ελληνική ταυτότητα θεωρείται Έλληνας. Αντίθετη άποψη εξέφρασε ο γνωστός νομικός, Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις του στον Ρ/Σ «Metropolis 95,5». Σημείωσε ότι… «είναι ξεκάθαρη η νομολογία. Μην περιπλέκεται ΚΑΠ και Προκηρύξεις. Ο Ντούρμισαϊ είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Αλβανίας. Ασχέτως του αν έχει ελληνική ταυτότητα, εφόσον δεν μπορεί να παίξει στην Εθνική Ελλάδας, τότε θεωρείται ξένος σύμφωνα με τη νομολογία», είπε χαρακτηριστικά.

Λάρισα και Λεβαδειακός σε παιχνίδι για την επιβιώση στην κατηγορία. Θα λήξει το ματς ισοπαλία με γκολ;

Σε ότι αφορά τον Άρη, οι «κίτρινοι» θα αποφασίσουν εντός της ημέρας αν θα καταθέσουν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν εξάλλου ότι κι άλλες ομάδες της Football League σκοπεύουν να καταθέσουν ένσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα