Το ευχαριστώ της Σάλκε στον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Το ευχαριστώ της Σάλκε στον ΠΑΟΚ

bet365

Μπορεί εκτός γηπέδου να έγιναν κάποια μικρής έκτασης επεισόδια, όμως η φιλοξενία του επίσημου ΠΑΟΚ, άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους παράγοντες της Σάλκε, όπως είπε ο Κρίστιαν Χέιντελ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε αναφέρθηκε στα επεισόδια, που σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δηλώνοντας ικανοποιημένος από τη φιλοξενία στο γήπεδο της Τούμπας.

«Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την υποδοχή και τη φιλοξενία», υποστήριξε.

«Δεν μπορεί να είναι άνθρωποι αυτοί που δημιουργούν επεισόδια, δεν έχει σημασία ποιος το κάνει, αλλά δεν τους καταλαβαίνω. Πήγαμε στην Ελλάδα για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να παρακολουθήσουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Γιατί, δυστυχώς, συμβαίνουν αυτά τα πράγματα ξανά και ξανά μόνο ο Θεός το ξέρει», τόνισε ο Χέιντελ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γιουβέντους - Παλέρμο.

Γενικά οι παράγοντες της Σάλκε δεν είχαν παράπονο από τον επίσημο ΠΑΟΚ, η διοίκηση του «Δικεφάλου» έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για την ασφάλεια των 1.400 οπαδών της γερμανικής ομάδας.

Την ίδια ώρα πολλά γερμανικά ΜΜΕ επιχειρούν να διαστρεβλώσουν τα επεισόδια στο Λευκό Πύργο, χρεώνοντας σε οπαδούς του ΠΑΟΚ, το σπάσιμο γνωστής αλυσίδας καφέ, ενώ όλες οι μαρτυρίες και η Αστυνομία λένε ότι ήταν οπαδοί της Σάλκε, οι οποίοι κατευθύνονταν από την πλατεία Αριστοτέλους προς το Λευκό Πύργο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα