«Είναι ψέμα οι 45 θλάσεις στον ΠΑΟΚ»!

«Είναι ψέμα οι 45 θλάσεις στον ΠΑΟΚ»!

Σταύρος Σουντουλίδης
«Είναι ψέμα οι 45 θλάσεις στον ΠΑΟΚ»!

bet365

Ο Ιγκόρ Τούντορ παρουσιάζεται αυτή την ώρα στα τουρκικά ΜΜΕ ως ο νέος τεχνικός της Γαλατάσαραϊ και ανάμεσα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν το θέμα με τις πολλές θλάσεις στον ΠΑΟΚ, αλλά και οι λόγοι που αποχώρησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Κροάτης πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα στην Κωνσταντινούπολη με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Γαλατά, αναφέρθηκε στο θέμα των πολλών θλάσεων, που είχε πέρσι η ομάδα του «Δικεφάλου».

«Οι 45 τραυματισμοί σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και στην Καραμπούρκσπορ ήταν λίγο πάνω από το μέσο όρο», απάντησε ο Τούντορ μετά τις σχετικές ερωτήσεις των Τούρκων δημοσιογράφων.

Επίσης, ο Κροάτης ρωτήθηκε για το διαζύγιο του με τον ΠΑΟΚ.

«Χωρίσαμε επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήθελε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν ήταν εφικτό αδύνατο να γίνει αυτό. Στην Ελλάδα μονοπωλεί τους τίτλους ο Ολυμπιακός, όμως πιστεύει (ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ) ότι μπορεί να το κάνει αλλάζοντας 3-4 προπονητές.

Δεν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος με έδιωξε. Μου είπαν πως θα πρέπει να φύγει ένας από τους βοηθούς μου. Τους απάντησα πως 'δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό'.», υποστήριξε ο νέος τεχνικός της Γαλατάσαραϊ.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα