Αναστόπουλος: «Με 11 παίκτες σίγουρα θα κερδίζαμε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αναστόπουλος: «Με 11 παίκτες σίγουρα θα κερδίζαμε»

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος υπεραμύνθηκε των επιλογών του και σημείωσε ότι με αριθμητική ισορροπία ο Άρης θα περνούσε νικηφόρα από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Ξέραμε ότι ο Απόλλων μεταφέρει την μπάλα στον αέρα ωστόσο δεν απειληθήκαμε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Είναι κρίμα για την προσπάθεια γιατί δώσαμε το παραπάνω κυρίως από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες. Με 11 παίκτες δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίζαμε. Δεν είμαστε στεναχωρημένοι αλλά τσατισμένοι. Εμείς δεν πανηγυρίζουμε την ισοπαλία», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, θέλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο έτοιμοι και στον αγώνα της Τετάρτης. Επαναλαμβάνω ότι αν υπήρχε αριθμητική ισορροπία θα κερδίζαμε, αλλά με τα εάν δεν παίρνεις πίσω τους βαθμούς».

Σε ερώτηση σχετική με τη γενική οπισθοχώρηση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο: «Είναι φυσικό επόμενο, όταν ο αντίπαλος αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω να πιέσει κι εσύ να αμυνθείς. Οι δε αλλαγές έγιναν γιατί θέλαμε ψηλούς παίκτες. Ο Απόλλων έπαιζε με πέντε ψηλούς παίκτες κι εμείς είχαμε μόνο τον Ταυλαρίδη και τον Σόουζα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια».

Σχετικά με μια δήλωση που είχε κάνει ότι η προσπάθεια δεν είναι αρκετή για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: «Πρωταθλητής είναι αυτός που θα τελειώσει πρώτος στις 10 Ιουνίου», είπε

Για τη δήλωση που είχε κάνει ότι ο Άρης θα επιστρέψει πρωτοπόρος στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Δεν δόθηκαν τρία πέναλτι στη Λαμία. Αν έδινε το ένα πέναλτι στο 75ο λεπτό και την κόκκινη κάρτα, εσείς μου αφαιρείται το δικαίωμα να πιστεύω ότι θα κερδίζαμε;».

Για την αποβολή του Ντούνη: «Είναι μια φάση την οποία μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε παίκτης. Δεν μπορούμε να του πάρουμε το κεφάλι. Ο Άρης αδίκησε εαυτό του από τη στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες. Δεν χανόταν αυτό το παιχνίδι αν παίζαμε με τον ίδιο αριθμό παικτών. Εκτός από δύο σουτ δεν δεχθήκαμε απειλή από τον Απόλλωνα. Δεν υπάρχει κραυγαλέα φάση. Κι έχουμε μια φάση με τον Παυλίδη όπου δεν υπάρχει οφ σάιντ… Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μια ολιγωρία μπορεί να σου στοιχίσει. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Απόλλωνα σε όλες τις γραμμές».

Ιλιτς: «Να είμαστε σοβαροί»

Ο Μπράνα Ίλιτς έκρινε ότι ο Άρης απέδειξε την ανωτερότητάς του. «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Δηλαδή, ότι είμαστε καλύτεροι από τον Απόλλωνα. Αυτό που συνέβη είναι ατυχία. Δεν έχουμε χάσει τίποτε γιατί υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμη. Τόσο ο Απόλλων όσο και η Λαμία θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι οφείλουμε να είμαστε πιο σοβαροί», είπε.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα