Σάλκε: Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ (vids)

Σταύρος Σουντουλίδης
Σάλκε: Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Η νίκη με 2-0 επί της Χέρτα έχει αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα στις τάξεις της Σάλκε, που ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τι λένε Νάλντο και Χέιντελ.

Με μια προπόνηση το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε η προετοιμασία της Σάκε για την αναμέτρηση της Πέμπτης (16/2) απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η καλή ψυχολογία έχει επιστρέψει στο στρατόπεδο των «βασιλικών μπλε», μετά την άνετη νίκη με 2-0 επί της Χέρτα, που θέλουν να «χτίσουν» πάνω σ’ αυτό ενόψει του ταξιδιού στη Θεσσαλονίκη.

Η νίκη επί της Χέρτα ήταν η 150η στην Μπουντεσλίγκα για το Βραζιλιάνο Νάλντο, γεγονός που δεν γνώριζε ο 34χρονος αμυντικός της Σάλκε. «Ασφαλώς και είμαι χαρούμενος για αυτό, ήταν μια σημαντική νίκη για μας, αλλά η επόμενη αποστολή, ήδη, μας περιμένει. Θέλουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη να αξιοποιήσουμε αυτή την καλή εμφάνιση και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», δήλωσε ο Νάλντο αναφερόμενος και στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ανοδική τάση της ομάδας είναι αδιαμφισβήτητη, γεγονός που ικανοποιεί τον αθλητικό διευθυντή της Σάλκε, Κρίστιαν Χέιντελ., που μιλώντας για το παιχνίδι της Τούμπα υποστήριξε πως «έχουμε θετική ψυχολογία και κοιτάζουμε την επόμενη αναμέτρηση για το Europa League, όπου η κατάσταση θα είναι εκρηκτική στο γήπεδο. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βάλει σε θέση οδηγού ενόψει του δεύτερου αγώνα».

Δείτε πλάνα από την προπόνηση της Σάλκε το πρωί της Κυριακής:

Επίσης, η Σάλκε προχωράει σε αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο της «Φέλτινς Αρίνα», αλλά και των βοηθητικών εγκαταστάσεων της, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα