Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ 2-1

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ 2-1

bet365

Με γκολ-οφσάιντ του Λούκας στις καθυστερήσεις η Παρί επιβλήθηκε με 2-1 της Λιλε και έμεινε στο -3 από την Μονακό.

Η Παρί έφτασε μία ανάσα από την καταστροφή. Οι παίκτες του Έμερι δεν έκαναν καλή εμφάνιση, είδαν τον Αρεολά να κάνει τραγικό λάθος στο 86’ και τη Λιλ να ισοφαρίζει, όμως πήραν το δώρο του διαιτητή Λετεσιέ και του βοηθού του και με γκολ του Λούκας στην τελευταία φάση κέρδισαν με 2-1, για να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την Μονακό.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το πρώτο λεπτό, με τους Παριζιάνους να έχουν τις πρώτες καλές στιγμές και τους λιλουά να ισορροπούν μετά το 20’ και να χάνουν με τη σειρά τους σημαντικές ευκαιρίες στο τέλος του πρώτου μέρους. Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι πιο επιθετικοί στην επανάληψη, όμως τους φιλοξενούμενους να στέκονται πολύ καλά. Το γκολ για την Παρί ήρθε στο 70’, όταν έπειτα από φάουλ του Ντι Μαρία, ο Κίσνα δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Καβάνι έκανε το 1-0.

Όλα έδειξαν να έχουν τελειώσει, όμως στο 86’ ο Αρεολά αποφάσισε να κάνει ντρίμπλες στην περιοχή του, έχασε την μπάλα και ο Ντε Πρεβίλ έκανε το 1-1! Οι γηπεδούχοι βγήκαν άμεσα στην επίθεση και στην τελευταία φάση ο Λούκας από θέση οφσάιντ μετά το σουτ του Καβάνι έκανε το τελικό 2-1 και έσωσε την Παρί.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα