Μπερμπάτοφ: Φτάνει το τέλος μιας ένδοξης καριέρας

Σταύρος Σουντουλίδης
Μπερμπάτοφ: Φτάνει το τέλος μιας ένδοξης καριέρας

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του BBC, προτίθεται να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα ύστερα από σχεδόν δύο δεκαετίες λάμψης στα γήπεδα της Ευρώπης.

Το έγκυρο βρετανικό δίκτυο και ο δημοσιογράφος Σάιμον Στόουν ανέφερε σήμερα ότι ο Βούλγαρος επιθετικός σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, καθώς δεν κατάφερε να βρει μια πρόταση που θα τον ικανοποιούσε.

Ο Μπερμπάτοφ, που είχε χωρίς ομάδα από τον περασμένο Ιούνιο όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, είχε βρεθεί στις 31 Ιανουαρίου στο Λονδίνο μαζί με τον επιστήθιο φίλο του και μάνατζερ, Εμίλ Ντάντσεφ. Η παρουσία του πυροδότησε φήμες σχετικά με μια πιθανή κίνηση σε ομάδα από τη Βρετανία. Μεταξύ των επιλογών που αναφέρονται ήταν η Νιουκάστλ, η Γουέστ Χαμ, η Άστον Βίλα και η Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, αλλά κανένα από τα παραπάνω ενδεχόμενα δεν προχώρησε.

Ο 36χρονος Βούλγαρος είναι ελεύθερος και αυτό σημαίνει ότι έχει μερικές ημέρες ακόμη μπροστά του για να υπογράψει, έχει τις επιλογές και προτάσεις από την Κίνα, τη Λατινική Αμερική, τις ΗΠΑ, αλλά όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος, «ο Μπερμπάτοφ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο εάν θα πρέπει να υποβάλλει το σώμα του με ακόμη επαγγελματική προετοιμασία».

 

Τελευταία Νέα