Νύκταρης: «Θα ιδρώσουν τα αυτιά τους»

Νύκταρης: «Θα ιδρώσουν τα αυτιά τους»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Νύκταρης: «Θα ιδρώσουν τα αυτιά τους»

bet365

Ο Ηρακλής Νύκταρης επανέλαβε ότι αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στον Άρη καθώς επίσης και ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει τον κουμπάρο του, Θόδωρο Καρυπίδη.

«Τώρα θα ιδρώνει το αυτί όλων. Ο κύριος Καρυπίδης συναντά μόνο εμπόδια. Τι να κάνει; Να ανοίξει τα πόδια; Θέλει να προστατευτεί η ομάδα του και θα προστατευτεί. Ο άνθρωπος έχει βάλει τρία εκατομμύρια ευρώ στον Άρη», είπε αρχικά στον Ρ/Σ Metropolis 95,5 και συμπλήρωσε:

«Για ό,τι έγινε στη Λαμία φταίει αποκλειστικά η διαιτησία. Αγωνιστικά δεν θέλω να μιλήσω, αλλά δεν μπορεί ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του. Το ζητούμενο είναι να συσπειρωθεί η ομάδα και να πετύχει τον στόχο της».

Ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστόπουλο σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. «Πώς θα χάσει η ομάδα στον Απόλλωνα; Μόνο αν τη σφάξει η διαιτησία. Από εκεί και πέρα, εγώ μιλάω μόνο με τον κουμπάρο μου τον κύριο Καρυπίδη. Είμαι δίπλα του και ό,τι μου ζητήσει θα το κάνω. Παντού θα είμαι κοντά στην ομάδα. Τώρα σφίγγουν όλα τα θέματα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα