Έφτασε κοντά σε Κάλβο η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Έφτασε κοντά σε Κάλβο η Κέρκυρα

bet365

Η γυναίκα του Κάρλος Κάλβο, χάλασε την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στους «Φαίακες», πραγματικά την τελευταία στιγμή!

Με τα... εισιτήρια στα χέρια έμεινε ο Κάρλος Κάλβο, που την Τρίτη ήταν έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα, για λογαριασμό της Κέρκυρας. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που μέχρι το καλοκαίρι του 2015 αγωνιζόταν στην Ξάνθη, τα είχε βρει σε όλα με τους «Φαίακες», αλλά πραγματικά την τελευταία στιγμή η μεταγραφή χάλασε.

Συγκεκριμένα, από το βράδυ της Δευτέρας, Κέρκυρα και Κάντιθ, είχαν έρθει σε συμφωνία για τον εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Ο 31χρονος επιτελικός μέσος είχε επίσης συμφωνήσει και ενώ είχε λάβει και τα εισιτήρια για να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή η γυναίκα του τα... χάλασε όλα! Ο Ισπανός ενημέρωσε την Κέρκυρα πως για οικογενειακούς λόγους η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί και τελικά η Κάντιθ τον παραχώρησε στην Μπανταλόνα.

Ο Κάλβο, σε δύο σεζόν στην Ελλάδα με την φανέλα της Ξάνθης, μέτρησε 29 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχει αγωνιστεί συνολικά μόλις 14 φορές. Με την Ουέσκα μέτρησε 4 συμμετοχές και με την Κάντιθ 10.

Από την στιγμή, λοιπόν, που η μεταγραφή αυτή δεν ολοκληρώθηκε για την Κέρκυρα την τελευταία στιγμή, αποφασίστηκε το ρόστερ να μείνει ως έχει μετά και τις προσθήκες των Κέβιν Ντιόγκο, Ονίλο και Κεϊτά. Ωστόσο, στο νησί... αφήνουν ένα μικρό ενδεχόμενο μεταγραφής ελεύθερου ποδοσφαιριστή, αν βρεθεί κάτι αξιόλογο τις επόμενες μέρες.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα