Οι αναφορές Μπέου στην δίκη του Koriopolis

Gazzetta team
Οι αναφορές Μπέου στην δίκη του Koriopolis

bet365

Με την κατάθεση του πρώην στελέχους του ΟΠΑΠ Γιώργου Ηλιόπουλου συνεχίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη του Koriopolis. Ποιες οι καταγγελίες του Αχιλλέα Μπέου.
Ο κ. Ηλιόπουλος τότε υπήρξε προϊστάμενος της διεύθυνσης στοιχήματος του ΟΠΑΠ. Δεν επιβεβαίωσε το παραμικρό για ύποπτη στοιχηματική δράση ως προς τα ματς που έχουν χαρακτηριστεί "στημένα". Με την επισήμανση πως ο ΟΠΑΠ έχει πιο αξιόπιστο σύστημα.
Στην συνεδρίαση του Τριμελές Εφετείου, ο Μπέος, ένας εκ των κατηγορουμένων φέρεται να ανέφερε πως έχει αποτανθεί σε όλες τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές Αρχές, λέγοντας πως ζήτησε να βρει τις διευθύνσεις των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στα παιχνίδια που έχουν χαρακτηριστεί ως "στημένα" και συνδέονται με εκείνον προκειμένου να καταθέσουν ενώπιον του δικαστηρίου.
"Προσωπικά ζήτησα από την ΕΠΟ, την Super League και την Football League να βρουν τις διευθύνσεις των ποδοσφαιριστών των αγώνων επειδή εσείς είπατε ότι δεν τους καλέσατε επειδή δεν τις βρήκατε. Θα σας τις δώσω εγώ και εσείς αν θέλετε καλέστε τους, να τους ρωτήσετε εάν είπα εγώ να στηθεί ένα ματς", φέρεται να είπε.
 

Τελευταία Νέα