Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

Gazzetta team
Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0

bet365

Κάκιστοι ξανά εκτός οι Ροχιμπλάνκος, πήραν τυχερό βαθμό (0-0) από την Αλαβές, που ήταν καλύτερη και έχασε κλασικές ευκαιρίες. Κινδυνεύει η τετράδα για τους Μαδριλένους.

Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν έκανε η Ατλέτικο στην επίσκεψή της στο «Μεντιθορόθα». Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει πάρει καν τον βαθμό (0-0), καθώς η Αλαβές ήταν πολύ καλύτερη και σπατάλησε κλασικές ευκαιρίες, για να πάρει το τρίποντο. Με εξαίρεση τη στιγμή που ο Γκαϊτάν απείλησε (77') άλλη τόσο καλή στιγμή για να βρει δίχτρυα δεν είχαν οι Μαδριλένοι.

Αντιθέτως, ο Μογιά χρειάστηκε να επέμβει σε δύο τρεις σοβαρές περιπτώσεις και ειδικά στο πλασέ του Ιμπάι Γκόμεθ (8'). Στο 30' πάντως τον έσωσε αρχικά το οριζόντιο δοκάρι μετά την κεφαλιά του Λαγκουάρδια και στην εξέλιξη το ότι μπερδεύτηκαν δύο παίκτες των γηπεδούχων και δεν το έβαλαν μόνοι τους εξ επαφής.

Ετσι η Ατλέτικο έμεινε χωρίς νίκη εντός ή εκτός στην ίδια σεζόν κόντρα σε νεοφώτιστη για πρώτη φορά από το 2007-'08 και με το βαθμό βρέθηκε μόλις στο +1 εντός τετράδας. Οι Βάσκοι πάντως κάνουν εξαιρετική πορεία και ανέβηκαν στο +11 από τον υποβιβασμό.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Μογιά, Χιμένες (56' Σάβιτς), Γκοδίν, Βρσάλικο, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Σαούλ, Γκαϊτάν, Καράσκο (62' Φ. Τόρες), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (60' Κορέα).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα