Πρώτη για Κέβιν Ντιόγκο, επιστροφή Τουράμ στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Πρώτη για Κέβιν Ντιόγκο, επιστροφή Τουράμ στην Κέρκυρα

bet365

Με τον Κέβιν Ντιόγκο να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή, η Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει στα Χανιά τον Πλατανιά. Επιστρέφει ο Τουράμ.

Έτοιμη για το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι η Κέρκυρα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αντίθετα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Κέβιν Ντιόγκο, ενώ μετά από τρεις αγωνιστικές επιστρέφει και ο Τουράμ που εξέτισε την τιμωρία του από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, ο Κουτζαβασίλης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Βενέτης, Ιωάννου στα στόπερ, δεξιά ο Σπίνουλας, αριστερά αναμένεται να επιστρέψει ο Ζαραδούκας, αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Σιόντης με τον Ανδρεόπουλο, δεξί εξτρέμ ο Γκομές, αριστερό ο Επστάιν, δεκάρι ο Ζορμπάς και στην κορυφή της επίθεσης επιστρέφει ο Τουράμ.

Αναλυτικά η αποστολή: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ιωάννου, Diogo, Γεωργίου, Σπίνουλας, Κόντος, Kevin, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Nikic, Ζορμπάς, Gomes, Ζαραδούκας, Epstein, Παμλίδης, Dimitrovski, Adilehou, Thuram.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα