Ο Περέιρα δεν πάει πουθενά, αλλά…

Ο Περέιρα δεν πάει πουθενά, αλλά…

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Περέιρα δεν πάει πουθενά, αλλά…

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς προσπάθησε να κόψει το βήχα και την όρεξη των Αργεντινών για τον Φακούντο Περέιρα, αλλά η Κολόν Σάντα Φε επιμένει να θέλει να τον αποκτήσει αρχικά ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ.

Στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Βλάνταν Ίβιτς ρωτήθηκε και για το μέλλον του Φακούντο Περέιρα, λίγες ώρες αφότου είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα από την Αργεντινή και έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Κολόν Σάντα Φε.

«Μπορεί να φύγουν κάποιοι παίκτες ως δανεικοί. Έχουμε 25 παίκτες, έχουμε παίκτες χωρίς συμμετοχές φέτος, συζητάμε μαζί τους και ψάχνουμε λύση και για τους ίδιους. Οι παίκτες πρέπει να παίζουν για το καλό τους. Είναι καλό να πάνε κάπου και να έχουν παιχνίδια. Με ρωτήσατε πολλές φορές για τον Περέιρα. Είναι δικός μας παίκτης και συνεχίζουμε μαζί του», υποστήριξε ο Ίβιτς.

ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Την ίδια ώρα οι Αργεντινοί επιμένουν. Τα δημοσιεύματα από το απόγευμα της Πέμπτης, αυξάνονται και πληθαίνουν, γύρω από τον Περέιρα και την Κολόν Σάντα Φε. Μάλιστα, αναφέρουν πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένει το τελικό ΟΚ του ΠΑΟΚ.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της Κολόν Σάντα Φε, Εντουάρντο Ντομίνγκες, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, μετά το τέλος της προπόνησης της ομάδας του.

Ένα από τα θέματα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του θέματος Περέιρα είναι κι αυτό του Πέδρο Ενρίκε.

Όσο δεν κλείνει οριστικά ο βραζιλιάνος ακραίος, ο ΠΑΟΚ και ο Μίχελ δεν πρόκειται να αποφασίσουν να δώσουν, έστω και ως δανεικό, τον Περέιρα.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα