Το αντίο Νιόπλια στους παίκτες του ΟΦΗ και η παραίτηση Παγανιά

Το αντίο Νιόπλια στους παίκτες του ΟΦΗ και η παραίτηση Παγανιά

Gazzetta team
Το αντίο Νιόπλια στους παίκτες του ΟΦΗ και η παραίτηση Παγανιά

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας, βρέθηκε την Κυριακή στο ΒΑΚ και αποχαιρέτισε τους παίκτες του ΟΦΗ. Παραιτήθηκε και ο κίπερ τερματοφυλάκων, Κώστας Παγανιάς.
Ο Νιόπλιας ευχαρίστησε τους πρώην πλέον παίκτες του για την συνεργασία και τα όσα έζησαν μαζί, τις καλές και τις κακές στιγμές και τους ζήτησε να συνεχίσουν την προσπάθεια για να φέρουν τον ΟΦΗ, εκεί που ανήκει. Tους είπε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και υπάρχει ο χρόνος, να τα καταφέρουν. Μετά την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια, την τεχνική καθοδόγηση της
ομάδας, αναλαμβάνουν μέχρι νεοτέρας, ο Μηνάς Πίτσος και ο Νίκος Κουνδουράκης.
Μάλιστα υπο τις εντολές τους, έγινε η προπόνηση, με την οποία ο ΟΦΗ ξεκίνησε τη προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τρίτης (24/1) με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Λαμία, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Οι Κοιλιάρας και Ράντι έκαναν θεραπεία απο χτυπήματα που είχαν στο παιχνίδι με την Λαμία. Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν και τη Δευτέρα (23/1) το πρωί στο ΒΑΚ και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη. Ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει για την Ξάνθη αεροπορικώς τη Δευτέρα το μεσημέρι.
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΓΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια απο την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, ακολούθησε και η παραίτηση του προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά. Ο Κώστας Παγανιάς θεώρησε σωστό ότι απο τη στιγμή που αποχώρησε ο Νίκος Νιόπλιας, όφειλε να τον ακολουθήσει, καθώς επι ημερών του, ήρθε εκείνος στην ομάδα του ΟΦΗ. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί με ανακοίνωση της τον Κώστα Παγανιά, για την δουλειά που έκανε όλο αυτό το διάστημα στον ΟΦΗ και του εύχεται καλή επιτυχία.
Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Κώστας Παγανιάς, ανέφερε ότι «ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την τιμή που μου έκαναν να δουλέψω στον ΟΦΗ. Εύχομαι καποια στιγμή οι δρόμοι μας, να ξανασυναντηθούν. Επίσης εύχομαι με όλη μου την καρδιά στον ΟΦΗ, να πετύχει τους στόχους του, γιατί δεν αξίζει να παίζει στη Β' Εθνική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα