ΠΑΟΚ: Ξανά στο τραπέζι το όνομα του Εντόι

ΠΑΟΚ: Ξανά στο τραπέζι το όνομα του Εντόι

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ξανά στο τραπέζι το όνομα του Εντόι

bet365

Εξαιρετικά αμφίβολο παραμένει το μέλλον του Σεΐκ Εντόι στην Ανζέ, όπως αναφέρουν εκ νέου δημοσιεύματα από τη Γαλλία, επαναφέροντας το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σενεγαλέζο μέσο.

Με το συμβόλαιο του 30χρονου αρχηγού της να λήγει τον Ιούνιο, οι παράγοντες της Ανζέ θα ήθελαν να ανανεώσουν την συνεργασία τους, αλλά στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Μια από τις ομάδες, που έχουν δείξει ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, είναι και ο ΠΑΟΚ, με νέα δημοσιεύματα να επαναφέρουν το θέμα και τους Γάλλους να επιβεβαιώνουν τις επαφές. Ομως, όπως επισημαίνουν με νόημα «εδώ και καιρό δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη».

Για τον Εντόι υπάρχουν προτάσεις από ομάδες της Κίνας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και στην Ανζέ γνωρίζουν από πρώτο χέρι την επιθυμία του Σενεγαλέζου να αποχωρήσει από την ομάδα, που βρίσκεται στη 19η θέση της βαθμολογίας και παλεύει (το Σάββατο αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπορντό) για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα