Σβάρνας: «Άτυχη στιγμή το αυτογκόλ»

Gazzetta team
Σβάρνας: «Άτυχη στιγμή το αυτογκόλ»

bet365

Το ντεμπούτο του Στράτου Σβάρνα με την φανέλα της Ξάνθης συνοδεύτηκε με αυτογκόλ. Εκείνος δηλώνει ότι το αφήνει πίσω του, ενώ στέκεται και στο μυστικό της επιτυχίας της Ξάνθης.

Ο Στράτος Σβάρνας μίλησε για τη στιγμή του αυτογκόλ, την οποία ξεπερνάει και κοιτάζει παρακάτω.

Επίσης τόνισε πως αν η ομάδα του είχε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσε να πάρει κάτι από το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι δηλώσεις του στη Nova:

«Αξίζαμε να πάρουμε κάτι, κλείσαμε τους χώρους, ήμασταν διαβασμένοι, ο Ολυμπιακός δεν είχε κλασική ευκαιρία. Μπήκε όπως μπήκε το γκολ και όταν δέχεσαι γκολ σε αυτό το λεπτό σου κόβει τα πόδια. Αν είχαμε λίγο πιο καθαρό μυαλό στην τελική πάσα θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο.

Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, ήταν μια άτυχη στιγμή το αυτογκόλ, το ξεπερνάω και κοιτάζω το παρακάτω ματς. Ο κόουτς αγαπά όλα τα παιδιά, το κλίμα είναι πολύ καλό και για αυτό είμαστε και τόσο ψηλά. Αυτό είναι το μυστικό.

Δεν μας επηρέασαν τόσο πολύ οι απουσίες, όλα τα παιδιά που έπαιξαν πάλεψαν πολύ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όσα ήθελε ο προπονητής αλλά όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο είναι δύσκολα τα πράγματα. Είχαμε ευκαιρία να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο και λίγο η ατυχία λίγο κάποια λάθη, μείναμε πίσω στο σκορ.

Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο, νιώθαμε καλά, κάναμε καλό ματς αλλά δεν ήταν αρκετό. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι και στο προηγούμενο ματς ήμασταν λίγο άτυχοι. Ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί», ήταν η άποψη του συμπαίκτη του, Αντώνη Ράνου, μετά τη λήξη της αποψινής αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα