Το σήκωσε στην Τουρκία η Εθνική Παίδων! (vid)

Gazzetta team
Το σήκωσε στην Τουρκία η Εθνική Παίδων! (vid)

bet365

Η Εθνική Παίδων νίκησε 4-5 την διοργανώτρια Τουρκία και κατέκτησε το Aegean Cup!

Την κατάκτηση του 18ου τουρνουά Aegean Cup που έγινε στην Τουρκία, πανηγυρίζει η Εθνική Παίδων! Στον τελικό της διοργάνωσης, κόντρα στην οικοδέσποινα Τουρκία, επικράτησε στα πέναλτι με 5-4. Στην κανονική διάρκεια, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0.

Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Χρήστος Μανδάς, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς απέκρουσε δύο πέναλτι και ουσιαστικά... χάρισε το τρόπαιο στην Ελλάδα. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η Ελλάδα κατέκτησε το Aegean Cup στην ιστορία της.

Τουρκία: Αρντά, Μπατουχάν, Ατακάν, Γιασέρ, Σερκάν (67' Μουσταφά), Αλί Γιαβούζ, Φιράτ, Ογκουζχάν (54' Σεμίχ), Γιουσούφ Τσαν (67' Ριντβάν), Μπόρα, Καπί.

Ελλάδα: Μανδάς, Αλεξανδρόπουλος, Βουτσάς, Βρακάς (60' Δόσης), Γκοτζαμανίδης, Καραγιάννης, Κωτσόπουλος,Θεοδωρόπουλος (50' Γεωργαντής), Λιάβας, Μαρουδής, Μαρτίνης, Σεπρεζής (60' Θυμιάνης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα