Ντέρμπι κορυφής στο «Καραϊσκάκη»

Θοδωρής Βασίλης
Ντέρμπι κορυφής στο «Καραϊσκάκη»

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ξάνθη στο ματς των πρωτοπόρων της 17ης αγωνιστικής, με τον Πανιώνιο να θέλει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό. Παίζει τα ρέστα του ο Ηρακλής.

Ποιος θα το περίμενε ότι ο Ολυμπιακός θα υποδεχόταν στο «Καραϊσκάκη» και το ματς θα ήταν μάχη των δύο πρώτων ομάδων του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να κάνουν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Πάουλο Μπέντο δεν υπολογίζει τον άρρωστο Λεάλι, ενώ τραυματίες είναι οι Μποτία και Μάρτινς, ενώ οι Ντα Κόστα και Ρομαό είναισ το Κόπα Άφρικα. Εκτός ξανά οι Ντομίνγκες και Ανσαριφάρντ.

Από την πλευρά της η Ξάνθη συνεχίζει να εντυπωσιάζει και βρίσκεται μόνη δεύτερη στην βαθμολογία πίσω από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου κατέβηκε στην Αθήνα με αρκετές απουσίες αφού είναι εκτός οι τιμωρημένοι Γιουνές, Λισγάρα, Φλίσκα, Ντε Λούκας, ενώ τραυματίες είναι οι Ορφανίδης, Παπαστεριανός και Οκάν Χατζητερζόγλου.

Νωρίτερα, στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό και θέλει μόνο η νίκη για να παραμείνει μέσα στην πεντάδα και να πιάσει την Ξάνθη εφόσον η ακριτική ομάδα ηττηθεί. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στον τραυματία Ενγκόνγκ, στον άρρωστο Φούντα και τον τιμωρημένο Οικονόμου. Ο Παναιτωλικός ταξίδεψε στην Αθήνα με τον Γιάννη Νταλακούρα στον πάγκο με τον Μάκη Χάβο να παρακολουθεί από την εξέδρα. Ο Ροντρίγκες επιστρέφει στην αποστολή, ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Καμαβουάκα αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση.

Τέλος, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής, ο Ηρακλής παίζει τις τελευταίες του ελπίδες για την παραμονή κόντρα στην Βέροια. Ο Γηραιός ξέρει καλά ότι αν δεν κερδίσει τότε θα πρέπει να σκέφτεται την Football League. Ο Μπαρτολίνι αποτελεί παρελθόν με τον Περόνε να είναι διαθέσιμος αφού εξέτισε την ποινή του. Η Βέροια βρίσκεται σε καλύτερη θέση μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού και την ισοπαλία με την ΑΕΛ με τον Θωμά Γράφα να μην υπολογίζει τον Χαροντάκη.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (21/1)
15:00 Novasports1 Ηρακλής-Βέροια
17:15 Novasports1 Πανιώνιος-Παναιτωλικός
19:30 Novasports1 Ολυμπιακός-Ξάνθη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα