Η άρνηση του Μπαρτολίνι, ο Γκαρσία και η έκπληξη

Η άρνηση του Μπαρτολίνι, ο Γκαρσία και η έκπληξη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η άρνηση του Μπαρτολίνι, ο Γκαρσία και η έκπληξη

bet365

Η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού εξελίσσεται εξαιρετικά δύσκολη για τον Άρη. Η περίπτωση του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι ανήκει οριστικά στο παρελθόν καθώς στην τελευταία επαφή των δύο πλευρών διαπιστώθηκε αδύνατο να ξεπεραστεί η οικονομική διαφορά. Κι έτσι επανήλθε στο προσκήνιο αυτή του Εμιλιάνο Γκαρσία, αν και φαίνεται ότι οι «κίτρινοι» έχουν και κάτι άλλο στο μυαλό τους.

Είναι αλήθεια ότι ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι φάνταζε ως η ιδανική περίπτωση για τον Άρη υπό την έννοια ότι έχει γεμάτη αγωνιστική περίοδο, διαθέτει εξαιρετική γνώση της ελληνική πραγματικότητας και φυσικά χαρακτηρίζεται για την ηγετική φυσιογνωμία του στο κέντρο της άμυνας. Ο 34χρονος Αργεντίνος (εκτός απροόπτου) θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η διαφωνία στο οικονομικό αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο και κάπως έτσι έκλεισε αυτό το κεφάλαιο.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η περίπτωση του Εμιλιάνο Γκαρσία επιστρέφει στο προσκήνιο, δίχως όμως να έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ο 27χρονος Ουρουγουανός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ράμπλα Τζούνιορς και ο Άρης δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε αγορά τα δικαιωμάτων του. Αν οι «κίτρινοι»… καιγόντουσαν για την περίπτωσή του θα είχαν προχωρήσει σε «στενές» επαφές με την ομάδα του. Δεν το έκαναν. Απλά ενημέρωσαν τον αθλητή ότι βασική προϋπόθεση συνεργασίας είναι να εξασφαλίσει ο ίδιος την ελευθερία του.

Η στάση του Άρη στην περίπτωση του Γκαρσία οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή. Οι Θεσσαλονικείς τρέχουν παράλληλα μια άλλη υπόθεση την οποία προφανώς θεωρούν ιδανικότερη και καταλληλότερη δεδομένων των συνθηκών.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα