Διλμπέρης: «Αντιμετωπίσαμε τον αγώνα με φόβο»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Διλμπέρης: «Αντιμετωπίσαμε τον αγώνα με φόβο»

bet365

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης εκτίμησε ότι ο Πανσερραϊκός αντιμετώπισε με φόβο τον αγώνα με τον Άρη είτε λόγω της δυναμικής του αντιπάλου είτε της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

«Οταν ένα παιχνίδι τελειώνει 4-0, ελάχιστα πράγματα μπορούμε να πούμε για το δίκαιο ή το άδικο του αποτελέσματος. Νομίζω ότι το καταστροφικό επτάλεπτο όπου δεχθήκαμε τρία γκολ μας έφερε με την πλάτη στον τοίχο. Ήταν στιγμές όπου είχαμε μεγάλη αδράνεια. Από εκεί και πέρα, ο Άρης μας έδωσε χώρο για να έχουμε passing game», είπε αρχικά ο προπονητής του Πανσερραϊκού και συμπλήρωσε:

«Μπορώ να κρατήσω μόνο το ότι αντιμετωπίσαμε ένα παιχνίδι με φόβο κι αυτό φαινόταν σε όλες μας τις ενέργειες. Δεν κρατήσαμε την μπάλα στα χέρια μας, για να βγάλουμε πράγματα που βγάζαμε σε άλλα παιχνίδια. Ίσως φταίει ότι υπολειτουργούσαμε εδώ και δέκα ημέρες λόγω της δυσκολίας που είχαμε στο να προετοιμαστούμε».

Ο Γιώργος Κτιστόπουλος δήλωσε ότι… «δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για 15 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία αλλά δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε όπως έπρεπε λόγω των καιρικών συνθηκών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα