Ήρθε για να μείνει ο Πίτου Γκαρσία

Ήρθε για να μείνει ο Πίτου Γκαρσία

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ήρθε για να μείνει ο Πίτου Γκαρσία

bet365

Στη Θεσσαλονίκη θα γίνει το τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων του Άρη με τον Πίτου Γκαρσία. Ο Αργεντίνος έφθασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» πριν από λίγο, δείχνοντας ότι είναι επιθυμία του να επιστρέψει στον Άρη κι έχοντας μαζί του βαλίτσες για μόνιμη εγκατάσταση!

Η πρόταση των «κίτρινων» περιλαμβάνει συνεργασία ενάμιση έτους και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που προτείνει ο Άρης φαίνεται ότι είναι το κλειδί για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας. Σε διαφορετική περίπτωση εξάλλου, ο Πίτου Γκαρσία δεν θα ερχόταν στη Θεσσαλονίκη, ποσώ μάλλον με δύο μεγάλες βαλίτσες. Αυτή η κίνησή του φανερώνει τις προθέσεις του και κυρίως το μέγεθος της επιθυμίας του για να επιστρέψει στους «κίτρινους».

Ο ίδιος σημείωσε στις πρώτες δηλώσεις του ότι «ήρθα για να κάνουμε τις τελικές επαφές. Ξέρω πολύ καλά τον Άρη, το περιβάλλον και περιμένω την αυριανή (16/1) συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας». Επί της ουσίας, αυτή η υπόθεση δείχνει να είναι πολύ ξεκάθαρη και η λογική λέει ότι ο Άρης θα προσθέσει ποιότητα στον χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς ο Γκαρσία έχει την ικανότητα αλλά κι έχει δοκιμαστεί σε όλες τις θέσεις.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα